Antena Căutare

Alertă meteo! ANM: Ciclonul din Grecia lovește şi România

Alerta meteo! La sfarsitul acestei saptamani instabilitatea atmosferica va creste de la o zi la alta. ANM anunta: un ciclon loveste Romania aducand fenomene meteorologice severe in urmatoarele zile.

Alertă meteo! La sfârșitul acestei săptămâni instabilitatea atmosferică va crește de la o zi la alta. ANM anunță: un ciclon lovește România aducând fenomene meteorologice severe în următoarele zile.

Administrația Națională de Meteorologie avertizează România cu privire la posibile cantități mari de precipitații și fenomene meteorologice deosebit de severe.

Vremea 12 - 14 iulie 2019. Vremea continuă să fie capricioasă, iar temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Temperaturile rămân până la sfârşitul săptămânii cu 10 grade mai mici decât cele normale, inclusiv la malul mării.Manifestări specifice instabilității atmosferice (averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului) vor fi posibile zilnic, dar cu probabilitate mai mare în intervalul 12 – 15 iulie.

Vremea în București. Meteo 12 - 14 iulie. ANM prognozează că în weekend media maximelor termice va oscila în jurul a 23 de grade, iar Temperaturile minime vor evolua asemănător, cu mici variații, se va situa în jurul a 11 grade. Vremea în weekend va prezenta un cer temporar înnorat, iar după prânz vor crește șansele de averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Citește și: Vremea devine severă în weekend. Prognoza meteo anunță furtuni și termperaturi scăzute

ANM, avertizare meteo: un ciclon lovește România

Directoarea generală a ANM, Elena Mateescu, a declarat joi seară, că ciclonul din grecia ar putea să provoace incidente şi în România: „Prognoza meteorologică indică un grad mai mare de instabilitate atmosferică mai ales pentru partea de de vest, centru și zona de munte în cursul zilei de sâmbătă. Acest sistem frontal, cu deplasare spre partea de est, aduce duminică un grad mai mare de instabilitate în cea mai mare parte a țării, cu cantități mai mari de precipitații în special în est și sud-est. În funcție de poziționarea nucleului ciclonului vom monitoriza situația, cu siguranță pe parcursul dimineții de sâmbătă, dacă modelele își vor păstra din perspectiva structurii și poziționării acestui ciclon în zona țării noastre care să aducă fenomene meteorologice severe, vom emite o avertizare generală.”

Citește și:

Vremea devine severă în weekend. Prognoza meteo anunță furtuni și termperaturi scăzute... Rămășițele dezastrului! Grecia a fost devastată de o furtună fără precedent: „Așa arată sfârșitul lumii”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x