Antena Căutare

Alertă meteo: Val de caniculă și furtuni în întreaga țară! Unde se vor înregistra temperaturi de foc

România arde! Meteorologii au anunțat temperaturi caniculare urmate de furtuni cu descărcări electrice în mai toate regiunile țării.

România arde! Meteorologii au anunțat temperaturi caniculare urmate de furtuni cu descărcări electrice în mai toate regiunile țării.

Specialiștii recomandă să evităm plimbările la ora prânzului, atunci când temperaturile vor urca până la 36-37 de grade, în regiunile sudice ale țării. În zona Olteniei, meteorologii au anunțat, pentru astăzi, temperaturi caniculare.

La nivelul întregii țări, vor predomina temperaturile de peste 30 de grade Celsius. Cel mai răcoare va fi în sudul litoralului, unde se vor înregistra 27 de grade.

O vreme destul de stabilă, sub aspectul precipitațiilor. În orele serii este posibil să se semnaleze averse de scurtă durată și descărcări electrice.

În București a fost prognozată o temperatură în prag de caniculă. Temperatura se va situa în jurul valorii de 35 de grade, valoare ce se va menține și în următoarele două zile.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena 3

Avertizări majore privind vremea caniculară. România va fierbe la peste 40 de grade în acest weekend... Tornadă devastatoare în...Luxemburg! Bilanțul este cumplit! Zeci de persoane rănite și peste o sută de case distruse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x