Antena Căutare

Meteorog ANM: Vremea se strică în orele următoare. La munte a început să ningă viscolit

Finalul lunii martie ne aduce vreme schimbăroare, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Revin precipitațiile în mai multe zone din țară, iar la munte, la Sinala, cota 2000, ninge deja viscolit.

Finalul lunii martie ne aduce vreme schimbăroare, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Din această noapte și până mâine seară revin precipitațiile în mai multe zone din țară, iar la munte, la Sinala, cota 2000, ninge deja viscolit.

Finalul de săptămână, însă, aduce valori termice mai mari decât cele normale pentru această perioadă. Vremea intră într-un proces de încălzire și vor ajunge să depășească 20 de grade Celsius.

„Vom avea parte de vreme capricioară de primăvară. Dacă se încălzește puțin în acest weekend, începutul săptpmânii vine din nou cu o răcire, cu precipitații, ninsoare în zonele montane. În acest weekend sunt temperaturi mai ridicate, cresc în mod deosebit în partea de sud și de vest a teritoriului, unde se vor atinge la amiază temperaturi de peste 20 de grade”, a precizat meteorologul Alina Șerban, la Antena 3.

ANM, avertizări meteo 21 martie. Cod Galben de ceață în două județe... Vremea în weekend 22-24 martie. Se anunță vreme deosebit de frumoasă şi caldă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x