Antena Căutare

ANM, atenționare de vreme severă în weekend! Viscol și zăpadă mare. Zonele afectate

ANM, atenționare de vreme severă în weekend. Fenomenele vizate sunt precipitații mixte, depuneri de polei și intensificări ale vântului la munte, îndeosebi la altitudini sub 1500 m;  polei în zonele joase de relief din jumătatea de nord a țării. Ce anunță prognoza meteo pentru weekend. 

ANM, atenționare de vreme severă în weekend! Viscol și zăpadă mare. Zonele afectate
anm atentionare vreme severa viscol si zapada

ANM, atenționare de vreme severă în weekend. Fenomenele vizate sunt precipitații mixte, depuneri de polei și intensificări ale vântului la munte, îndeosebi la altitudini sub 1500 m;
polei în zonele joase de relief din jumătatea de nord a țării. Ce anunță prognoza meteo pentru weekend.

ANM, atenționare de vreme severă, 22 decembrie, ora 05 – 23 decembrie, ora 18

În intervalul menționat, la munte la altitudini îndeosebi sub 1500 m vor fi precipitații mixte în general moderate cantitativ ce vor favoriza depunerile de polei, iar vântul va avea intensificări temporare cu rafale în general de 50…55 km/h.
În zonele joase de relief din jumătatea de nord a țării, temporar se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie ce vor favoriza formarea poleiului.

ANM, atenționare de vreme severă. În cursul nopții de duminică spre luni (23/24 decembrie) și pe parcursul zilei de luni (24 decembrie) vor fi precipitații în toate regiunile, mai însemnate cantitativ în zonele de munte unde vor predomina ninsorile.

ANM atenționare cod galben de viscol și strat consistent de zăpadă, 22 decembrie, ora 05 – 23 decembrie, ora 18

În zona montană a județelor Satu-Mare, Maramureș, Bistrița-Năsăud și Cluj, mai ales la altitudini de peste 1500 m, temporar va ninge, stratul de zăpadă nou depus va fi consistent, iar vântul va sufla tare, cu rafale de peste 80 km/h. Ninsoarea va fi viscolită și vizibilitatea va scădea semnificativ.

ANM, pericol de inundații

De asemenea, meteorologii au emis și o alertă cod galben de inundații în zece bazine hidrografice, de sâmbătă până luni. Astfel, sunt vizate bazinele hidrografice ale răurilor Iza, Tur, Someş, Crişul Repede, Crişul Negru, Crişul Alb, Mureş, Bega Veche, Bega, Timiş.

Alertă meteo: Vremea va fi la extreme! Cod galben de viscol în unele regiuni, temperaturi de până la 10 grade în alte zo... Vremea 22 decembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi în creștere și ploi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x