Antena Căutare

ANM: cod galben averse torențiale și grindină în șase județe din România

Vremea 8 iulie 2019. ANM a emis o avertizare meteo de vreme severa pentru șase judete din Romania. Prognoza meteo pentru ziua de luni anunta averse torentiale, descarcari electrice si grindina pana la ora 20:00.

Vremea 8 iulie 2019. ANM a emis o avertizare meteo de vreme severă pentru șase județe din România. Prognoza meteo pentru ziua de luni anunță averse torențiale, descărcări electrice și grindină până la ora 20:00.

Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prognoza meteo în funcție de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

Vremea 8 iulie 2019. Vântul va sufla cu putere iar cantităţile de apă pot fi însemnate în unele regiuni. Temperaturi maxime în România: 24 de grade se vor înregistra la Baia Mare şi Iaşi, 26 la Sibiu, 28 la Galaţi ţi Piteşti şi 30 de grade Celsius la Craiova.La noapte cerul va fi variabil, mai mult noros, iar în nordul ţării, est şi centru mai sunt posibile averse cu tunete şi fulgere. Meteo 8 iulie. Temperaturile minimele se vor încadra între 9 şi 21 de grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni; 13 grade se vor înregistra la Cluj-Napoca, 14 la Piatra Neamţ, 15 la Oradea şi 20 de grade la Constanţa.

ANM, averizare meteo COD GALBEN

Potrivit ANM, în intervalul 08 iulie, ora 09 – 08 iulie, ora 20, vremea va prezenta manifestări de intabilitate atmosferică accentuată.

Avertizarea meteo, cod galben, anunță că în intervalul menționat, vor mai fi manifestări de instabilitate atmosferică local în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, precum și în Muntenia, unde se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și, posibil, grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 35 l/mp.

ANM: cod galben averse torențiale și grindină în șase județe din România

Surse: medifax.ro, meteoromania.ro

Citește și:

IGSU: Patru avertizări cod roşu şi nouă cod portocaliu, emise de ANM în ultimele 24 de ore... Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Temperaturile scad drastic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x