Antena Căutare

ANM, prognoza meteo pe o lună. Temperaturi și precipitații peste normalul acestei perioade

ANM a emis o prognoza meteo speciala pentru urmatoarele patru saptamani. Meteorologii anunta temperaturi si precipitatii peste normalul acestei perioade.

ANM a emis o prognoză meteo specială pentru următoarele patru săptămâni. Meteorologii anunță temperaturi și precipitații peste normalul acestei perioade.

Administrația Națională de Meteorologie menționează faptul că această estimare meteorologică nu poate prognoza fenomenele meteo de scurta durată.

Vremea 2 - 8 iulie 2019. Potrivit ANM, în această săptămână valorile termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări. În același timp, precipitațiile vor fi în general deficitare r în regiunile nordestice, centrale și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interva.

Vremea 8 - 15 iulie 2019. Sunt anunțate temperaturi medii cu valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi peste normalul acestei perioade în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.

Vremea 15 - 22 iulie 2019. Temperaturile medii vor avea valori ce se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. În această săptămână cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale, pe întreg teritoriul României.

Vremea 22 - 29 iulie 2019. Prognoza meteo anunță la sfârșit de lună că valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, iar cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Citește și:

UPDATE. Alertă meteo 2 iulie. ANM: cod portocaliu de vijelii și grindină... Caniculă şi instabilitate atmosferică, în cea mai mare parte a ţării, până joi dimineaţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x