Antena Căutare

Avertisment de ultimă oră! Meteorolog ANM: Ne pregătim pentru un episod de iarnă severă. E alertă de cod portocaliu de ninsori

Avertisment de ultima oră de la meteorologi. Specialiştii au emis o avertizare cod portocaliu de ninsori abundente și viscol pentru judeţele Timiş şi Caraş-Severin, dar şi pentru zonele de munte din mai multe judeţe.

Avertisment de ultima oră de la meteorologi. Specialiştii au emis o avertizare cod portocaliu de ninsori abundente și viscol pentru judeţele Timiş şi Caraş-Severin, dar şi pentru zonele de munte din mai multe judeţe.

Avertizarea este valabilă de sâmbătă, 15 decembrie 2018, ora 06:00, până duminică, 16 decembrie 2018, ora 12:00.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menţionat, în judeţele Timiş şi Caraş-Severin, precum şi în zona de munte a judeţelor Hunedoara, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa şi Prahova va ninge abundent, se vor cumula peste 60-70 l/mp, iar stratul de zăpadă nou depus va fi semnificativ. În zona montană înaltă va fi viscol, iar rafalele vor depăşi 70 km/h.

Specialistul ANM Alina Șerban a explicat vineri la Antena 3 că un sistem frontal va intra şi traversa România, generând evenimente neplăcute.

„Va ninge mult în zonele vizate de codul portocaliu(...). Este un sistem frontal care va traversa toată țara. Va determina precipitații sub formă de ninsoare în toate zonele țării, însă de sâmbătă dimineață precipitațiile se vor transforma treptat și se va depune polei în unele zone”, a spus Alina Şerban, meteorolog ANM, în direct la Antena 3.

Va începe să ningă de vineri noaptea! ANM anunță ninsori abundente în toată țara, în zilele următoare... Avertizare meteo pentru București! Viscol și ninsori în weekend! Ce anunță meteorologii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x