Antena Căutare

Fără ploi în perioada următoare! Prognoza meteo 8 octombrie - 5 noiembrie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo în perioada 8 octombrie - 5 noiembrie. Nu va fi o toamnă ploioasă, pentru că precipitațiile vor fi în general deficitare în toate regiunile, spun meteorologii.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo în perioada 8 octombrie - 5 noiembrie. Nu va fi o toamnă ploioasă, pentru că precipitațiile vor fi în general deficitare în toate regiunile, spun meteorologii.

Vremea în octombrie 8-15 octombrie. Temperatura aerului va avea în general valori apropiate de normele climatologice ale perioadei, cu posibilitatea ca în jumătatea de vest să se situeze peste acestea, valorile fiind mai ridicate.

Vremea în octombrie 8-15 octombrie. Normele climatologice vor fi apropiate de mediile anuale, temperaturile minime situându-se în jurul valorii de 10 grade.

Vremea în octombrie 15 – 22 octombrie. Temperatura aerului va avea valori apropiate de normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării, cu posibilitatea de a fi mai ridicate în jumătatea vestică a teritoriului.

Regimul pluviometric se va situa în general în jurul normelor climatologice, exceptând regiunile vestice, nordice și centrale unde există posibilitatea ca acesta să fie ușor deficitar.

Vremea în octombrie 22 – 29 octombrie. Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării. Valorile minime prognozate sunt de 6-8 grade Celsius.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de normele climatologice ale perioadei, existând posibilitatea ca în sud-vestul țării regimul pluviometric să fie ușor excedentar.

Vremea în octombrie 9 octombrie – 5 noiembrie. Mediile valorilor termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice acestui interval, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric se va situa în jurul valorilor normale ale perioadei, pe întreg teritoriul.

Sursa: meteoromania.ro

Deschidem umbrelele sau nu? Prognoza meteo pentru luni, 8 octombrie. Unde va fi cel mai cald și în ce zonă sunt anunțate... Vremea pe 7 zile. Află cum va fi vremea săptămâna aceasta, unde se încălzește și când...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x