Antena Căutare

Anomalie meteo în România! Vineri, temperaturile vor atinge un prag îngrijorător. Specialiștii trag un semnal de alarmă: „Indiscutabil, avem de-a face cu...”

Alertă meteo în România și în mai multe țări din Europa de Est. Potrivit speciliștilor de la Severe Weather, un val de aer cald va aduce temperaturi cu mult peste normalul acestei perioade.

Anomalie meteo în România! Vineri, temperaturile vor atinge un prag îngrijorător. Specialiștii trag un semnal de alarmă: „Indiscutabil, avem de-a face cu...”
Un val de aer cald străbate România

Potrivit atenționării emise de Severe Weather, temperaturile vor fi într-o continuă creștere, maximul fiind atins vineri, 15 noiembrie, atunci când tempraturile vor fi cu 20 de grade peste normalul mijlocului lunii noiembrie.

Vremea miercuri, 13 noiembrie 2019

Un val de aer cald va ajunge în România și Europa de Est. În această perioadă, temperaturile maxime vor depăși cu 12-14 grade normalul lunii noiembrie.

Vremea joi, 14 noiembrie 2019

Întâlnirea celor două mase de aer cald în zona Balcanilor va duce la temperaturi extrem de ridicate față de normalul perioadei, depășind și cu 16 grade valorile medii.

Vremea vineri, 15 noiembrie 2019

Vineri, temperaturile vor atinge valori anormale, fiind, în unele zone, cu până la 20 de grade peste normalul acestei perioade.

„Indiscutabil, vom avea un remarcabil val de căldură pentru această toamnă târzie”, au transmis specialiștii de la Severe Weather.

Alertă meteo ANM, 11 noiembrie 2019. Cod galben de ceață: Județele afectate și vremea azi... Vremea 11-17 noiembrie 2019. Când vine frigul și ce temperaturi se vor înregistra în următoarea perioadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x