Antena Căutare

Avertisment de ULTIMĂ ORĂ! Este COD PORTOCALIU de INUNDAȚII pe râuri din DOUĂ JUDEȚE!

O atenţionare Cod portocaliu de inundaţii pentru râuri din judeţele Constanţa şi Tulcea, valabilă până la ora 20.00 a fost emisă, joi, de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor.

O atenţionare Cod portocaliu de inundaţii pentru râuri din judeţele Constanţa şi Tulcea, valabilă până la ora 20.00 a fost emisă, joi, de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor.

Potrivit hidrologilor, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu depăşiri ale Cotelor de inundaţie pe râurile mici din bazinele hidrografice Topolog, Casimcea - sector aferent amonte S.H. Cheia, judeţele Tulcea şi Constanţa.

Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate mai mare pe unele râuri din bazinul inferior ai râului Topolog, precizează INHGA.

Anterior, hidrologii au emis şi o atenţionare Cod galben vizând depăşiri ale cotelor de atenţie pe râurile mici din Dobrogea, valabilă până la ora 24:00.

Vremea în weekend cu ploi masive! Prognoza meteo anunță furtuni cu fulgere... Meteorologii, pregătiți de COD ROȘU? Ploile torențiale fac din nou prăpăd în țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x