Antena Căutare

Avertizare meteo pentru miercuri: vreme caniculară, furtuni și disconfort termic uriaș! Ce anunță meteorologii

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 28 august 2019, nu vine cu vești tocmai bune! Ce anunță specialiștii pentru perioada următoare și la ce ar trebui să ne așteptăm?

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 28 august 2019, nu vine cu vești tocmai bune! Ce anunță specialiștii pentru perioada următoare și la ce ar trebui să ne așteptăm?

PROGNOZA METEO 28 AUGUST 2019. Meteorologii anunță din nou vreme caniculară și se pare că temperatura maximă pentru miercuri, 28 august 2019 va fi de 37 de grade Celsius.

PROGNOZA METEO 28 AUGUST 2019. Va fi disconfort termic sporit în majoritatea țării și vom resimți zăpușeală în numeroase orașe ale țării. Soare peste tot și abia spre după-amiază vor apărea norii de ploaie, în anumite zone. Se vor înregistra intensificări ale vântului și chiar furtuni, dar pe spații restrânse.

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 27, 28 și 29 august
Fenomene vizate: disconfort termic
Zone afectate: conform textului

PROGNOZA METEO 28 AUGUST 2019. În intervalul menționat, disconfortul termic va fi ridicat, iar local în regiunile vestice, sudice și sud-estice indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unităţi. Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 32 și 34 de grade în toate zonele de câmpie și podiș, iar îndeosebi în Oltenia și Muntenia se vor atinge valori de 35...37 de grade.

Notă: În cursul zilelor de miercuri (28 august) și joi (29 august), manifestări de instabilitate atmosferică se vor semnala pe arii restrânse, cu precădere la deal și la munte.

Sursa: meteoromania.ro

Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Cum va fi vremea la început de septembrie... Alertă! Condiții meteo periculoase țară! Zonele afectate, în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x