Antena Căutare

Ploi torențiale în Capitală, în următoarele zile. ANM a fost emis încă un Cod portocaliu de vreme rea

A fost emis Cod portocaliu de vreme rea în trei sferturi din țară, după ce meteorologii anunțaseră inițial o avertizare cod galben. Ploi torențiale vor fi și în Capitală, în următoarele trei zile, însoțite de furtuni și posibilă grindină.

Ploi torențiale în Capitală, în următoarele zile. ANM a fost emis încă un Cod portocaliu de vreme rea
ANM a fost emis încă un Cod portocaliu de vreme rea

Instabilitatea atmosferică va rămâne accentuată la nivelul Bucureştiului în următoarele trei zile, iar aversele prognozate vor avea caracter torenţial, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Ploi torențiale și vijelii în București, până joi

Conform specialiştilor, în intervalul 16 iunie, ora 10:00 - 18 iunie, ora 10:00, în Capitală vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată în care se vor semnala averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi, posibil, vijelii şi grindină.

Citește și: Prăpăd într-un oraș din România, după o furtună violentă care a durat mai puțin de 30 de minute. 33 de județe din țară, în continuare sub cod portocaliu de ploi

În acelaşi timp, cantităţile de apă ce se vor acumula îndeosebi în intervale scurte de timp vor depăşi 15 - 20 l/mp, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 26 de grade, în timp ce minimele vor oscila între 15 şi 17 grade.

ANM a emis Cod portocaliu pentru trei sferturi din țară

ANM a emis, marţi, o nouă avertizare Cod portocaliu de vreme instabilă şi ploi, ce vizează până la ora 23:00, peste trei sferturi din ţară, precum şi o alertă Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată în alte şapte judeţe şi Municipiul Bucureşti, până joi dimineaţa.

Meteorologii precizează că instabilitatea atmosferică se va menţine la un grad accentuat în cea mai mare parte a ţării, pe tot parcursul săptămânii în curs.

Încă o perioadă de potop în România! Vreme friguroasă și ploi torențiale în toată țara: ANM a prelungit codul galben pân... Prăpăd într-un oraș din România, după o furtună violentă care a durat mai puțin de 30 de minute. 33 de județe din țară, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x