Antena Căutare

COD ROȘU de inundații. Stare de ALERTĂ în toată Italia! Numărul morților a ajuns la 8. Meteorologii AVERTIZEAZĂ că vor urma furtuni puternice

Italia a fost afectată de vânturi puternice și de furtuni devastatoare care au inundat întreaga țară. Școlile și locurile turistice au fost închise în mai multe regiuni, pentru siguranța populației. Din păcate numărul morților a crescut la 8.

Situație disperată în Italia. Bilanțul morților în urma furtunilor devastatoare

Italia a fost afectată de vânturi puternice și de furtuni devastatoare care au inundat întreaga țară. Școlile și locurile turistice au fost închise în mai multe regiuni, pentru siguranța populației.

În orașul Veneția, ploile și furtunile au inundat toată regiunea, oficialii spunând că până acum 75% din oraș este scufundat.

Piața Marii St Marks din Veneția a fost închisă luni după-amiază, după ce nivelul apei a ajuns la o adâncime de 156 cm, fiind cel de-al patrulea cel mai înalt nivel înregistrat vreodată.

Regiunea Veneto are acum cod roșu, locuitorii fiind îndemnați să se pregătească pentru probleme majore la transport și infrastructură. Din nefericire, meteorologii avertizează că vremea rea va continua.

Printre obiectivele turistice închise publicului se numără Forumul Roman şi Colosseumul, după ce zeci de copaci au căzut în capitala Roma.

Piaţa San Marco a fost închisă, după ce aceasta a fost inundată din cauza furtunii.

În mai multe zone a fost sistat transportul în comun. Majoritatea victimelor au murit din cauza copacilor căzuţi.

Sursa:www.bbc.com

Cod GALBEN de vreme rea EXTINS în țară! Zonele în care se vor RUPE NORII, în următoarele ore... Vești PROASTE pentru bucureșteni! Se RĂCEȘTE vremea! Până la cât vor scădea temperaturile, în următoarele zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x