Antena Căutare

Alertă! Este Cod roșu de ploi torențiale și vijelii în țară! Localitățile afectate, în următoarele ore

O atenționare de Cod roșu de ploi torențiale a fost emisă, marți după-amiază, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), pentru mai multe localități.

O atenționare de Cod roșu de ploi torențiale a fost emisă, marți după-amiază, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), pentru mai multe localități.

Potrivit ANM, atenționarea de Cod roșu este valabilă, până la ora 17.00, în următoarele localități din județul Timiş: Lugoj, Nădrag, Gavojdia, Traian Vuia, Fârdea, Criciova, Bârna;

În localitățile aflate sub Cod roșu se vor semnala averse torențiale care vor cumula 40...50 l/mp, în zona avertizată, în ultima oră, s-au acumulat 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii, grindină de dimensiuni medii si mari.

De asemenea, până la aceeași oră, în mai multe localități din județul Galați (Galați, Tulucești, Vânători, Braniștea, Smârdan, Șendreni), este valabilă o atenționare de Cod portocaliu.

Aici se vor semnala intensificări ale vântului cu rafale de peste 70 km/h, vijelie, averse ce vor cumula 25-30 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici si posibil medii dimensiuni.

Tot până la ora 17.00, este valabilă o atenționare de Cod galben în județul Caraș-Severin – zona joasă, Oravița, Grădinari, Forotic, Ticvaniu Mare, Vărădia, Ciudanovița, Goruia.

Aici sunt anunțate averse care vor cumula 25...30 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensiifcări ale vântului, grindină de dimensiuni mici.

ANM, vremea pe următoarele patru săptămâni. Prognoza meteo: val de caniculă... ANM, avertizări meteo de vreme severă până joi, 27 iunie. Cod portocaliu în patru județe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x