Antena Căutare

Cum va fi vremea de Florii și Paște 2023. Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru zilele de sărbătoare

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru săptămâna Floriilor și săptămâna Paștelui 2023. Se anunță vreme prietenoasă în luna aprilie, cu precipitații excedentare în anumite regiuni pe perioade scurte. Ne așteaptă sărbători cu vreme bună în acest an.

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru săptămâna Floriilor și săptămâna Paștelui 2023.

Shutterstock.com

Doar două săptămâni ne mai despart de perioada sărbătorilor pascale! Oamenii încep să-și facă deja planuri, iar vremea este un aspect important care influențează deciziile cu privire la concedii, cumpărături și întâlniri. Îmbucurător, vin vești bune de la meteorologi, care anunță vreme frumoasă mai ales de Paște 2023.

Cum va fi vremea de Paște 2023 și de Florii, în aprilie. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

De Florii temperaturile scad față de normalul perioadei (n.r minime între 0 și 8 grade Celsius, maxime între 11-18 grade Celsius) și sunt anunțate posibile precipitații în regiunile estice, sud- vestice, dar mai ales în cele sudice, iar în restul țării, temperaturile vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, adică până în 18 grade Celsius.

ANM a emis prognoza pentru următoarele săptămâni, dar va aduce date exacte cu privire la temperaturile care se vor înregistra de Florii și de Paște mai aproape de aceste date.

Citește și: Cum va fi vremea în toată luna aprilie 2023. Prognoza meteo pentru fiecare săptămână a lunii

Vremea în săptămâna 27.03.2023 – 03.04.2023

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale, arată datele ANM. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile intracarpatice, estice, sud-estice, dar mai ales în zona Carpaților Occidentali, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în săptămâna Floriilor 03.04.2023 – 10.04.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile intracarpatice, iar în rest valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile estice, sud- vestice, dar mai ales în cele sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea în săptămâna Paștelui 10.04.2023 – 17.04.2023

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Vremea în săptămâna 17.04.2023 – 24.04.2023

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Citește și: Cum va fi vara anului 2023 din punct de vedere meteorologic. Director ANM: ”Cu siguranță, o vară a extremelor!”

Prognoza meteo 28 martie 2023. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Cod roșu de îngheț în mai multe zone ale țării. Ce au avertizat meteorologii cu privire la temperaturile din următoarele...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x