Antena Căutare

Cum va fi vremea în luna Decembrie 2021. Meteorologii au anunțat temperaturi scăzute și zăpadă

Meteorologii anunță o scădere considerabilă a temperaturilor în luna decembrie. Dacă ne-am bucurat până acum de vreme cât se poate de frumoasă, iată că iarna vrea să își intre în drepturi.

colaj de fotografii cu peisaj de iarna, vremea din luna decembrie
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo următoarele patru săptămâni, în intervalul 29 noiembrie - 27 decembrie 2021. Potrivit specialiștilor, în următoarele zile valorile în termometre urmează să coboare în România. | shutterstock

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo următoarele patru săptămâni, în intervalul 29 noiembrie - 27 decembrie 2021. Potrivit specialiștilor, în următoarele zile valorile în termometre urmează să coboare în România.

Citește și: Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat

Vremea în săptămâna 29.11.2021 – 06.12.2021

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice, dar și ușor mai coborâte în cele vestice și la munte.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile intracarpatice, dar mai ales în zonele montane, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în săptămâna 06.12.2021 – 13.12.2021

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, da cu posibilitatea unui ușor excedent, local, în zonele montane.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Vremea în săptămâna 13.12.2021 – 20.12.2021

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă, vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Vremea în săptămâna Crăciunului 20.12.2021 – 27.12.2021

Va fi mai cald decât de obicei, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui deficit local în nord-
est.

"Este destul de devreme să vorbim despre Crăciun sau Revelion. Ce pot să vă spun la nivel statistic este că vor fi temperaturi în jurul normelor sau că vom avea cantităţi de precipitaţii normale pentru perioada în care ne aflăm, date care nu sunt extrem de elocvente pentru ziua de Crăciun.

Dacă totuşi ne raportăm la statistici, pare că va fi, cel puţin din punct de vedere termic, o vreme bună, apropiată de normal, însemnând 3-4 grade Celsius pentru zona Capitalei", a declarat Mirela Polifronie la DC News.

Cod galben de vreme rea. Ce zone sunt vizate de avertizarea meteorologilor și unde sunt așteptate ninsori viscolite... Prognoza meteo 30 noiembrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x