Antena Căutare

Ger extrem și ninsori viscolite. Prognoza meteo săptămâna asta 17-24 decembrie

Ger extrem și viscol. Prognoza meteo săptămâna viitoare 17-24 decembrie. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în săptămâna 17-24 decembrie - temepraturile scăzute, episoadele de viscol și ger vor fi carcteristice perioadei de dinaintea Crăciunului.

Ger extrem și ninsori viscolite. Prognoza meteo săptămâna viitoare 17-24 decembrie. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în săptămâna 17-24 decembrie - temepraturile scăzute, episoadele de viscol și ger vor fi carcteristice perioadei de dinaintea Crăciunului.

Prognoza meteo săptămâna 17-24 decembrie

Ger extrem și ninsori viscolite. Meteorologii de la Adiminstrația Națională de Meteorologie au anunțat că vremea rea se extinde. Iarna este din ce în ce mai aproape să acopere toate teritoriile României. Sunt așteptate ninsori abundente mult în zonele vizate de codul portocaliu. Este un sistem frontal care va traversa toată țara și care va determina precipitații sub formă de ninsoare în toate zonele țării. În următoarea perioadă, precipitațiile se vor transforma treptat și se va depune polei în unele zone.

Prognoza meteo săptămâna 17-24 decembrie. Vremea săptămâna viitoare

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale ale intervalului în regiunile intracarpatice și la munte, precum și în sud-estul țării, iar în rest se vor apropia de cele specifice perioadei.

Regimul pluviometric va fi deficitar în vestul, centrul și nordul țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

La București, temperaturile se vor încadra între maxime și minime de 3 grade Celsius și -6 grade Celsius. Vor fi episoade de lapoviță, ninsori și ger.

La munte, săptămâna viitoare 17-24 decembrie se vor încadra între 6 grade Celsius și -8 grade Celsius. Ninsorile abundente vor face ca stratul de zăpadă să crească.

Prognoza meteo. Vremea 24.12.2018 – 31.12.2018

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale ale intervalului în regiunile intracarpatice și la munte, precum și în sud-estul țării, iar în rest se vor apropia de cele specifice perioadei.

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în această săptămână vor fi în general apropiate de cele normale din punct de vedere climatologic, cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile vestice, sud-vestice și în estul teritoriului.

Meteorologii au făcut anunțul. Un nou val de ninsori în România. Avertizare ANM de vreme severă... Vremea în București. ANM prognoza meteo specială pentru Capitală, 17-18 decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x