Căutare Live

Inundațiile au făcut ravagii în ultimele ore. Ce a rămas în urma ploilor | Video

Sâmbătă zeci de gospodării au fost inundate în Sighetu Marmației, iar pompierii s-au chinuit ore în șir să scoată apa din gospodării.

Inundațiile au făcut ravagii în ultimele ore. Ce a rămas în urma ploilor | Video

Inundațiile au făcut prăpăd în mai multe localități din județul Maramureș. Sâmbătă zeci de gospodării au fost inundate în Sighetu Marmației, iar pompierii s-au chinuit ore în șir să scoată apa din gospodării. Scenariu asemănător și Brașov, unde 11 localități au fost lovite de fenomene meteo periculoase.

A plouat torential la Sighetu Marmației, mai multe curți au fost inundate, iar drumurile s-au transformat în adevărate lacuri.

România, lovită de furtuni violentă și bucăți mari de gheață. Oamenii, avertizați prin RO-ALERT să rămână în case: ”Vremea extremă a făcut ravagii!”

Ploaia torențială căzută a umplut sistemele de canalizare care nu au mai făcut față. Apele au navalit pe șosea și au blocat traficul rutier pe DN18. Se intervine cu excavatoare pentru deblocarea podetelor.

Pompierii militari sunt și ai la fața locului cu mai multe motopompe, scrie ziarul local Baia Mare24. Vremea a făcut prăpăd și în Covasna.

„Pompierii militari din cadrul Detașamentului Sfântu Gheorghe au intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă cu 7 autospeciale, o ambulanță SMURD și 4 motopompe, pentru evacuarea apei din 2 locuințe, 3 anexe gospodărești, 1 subsol, mai multe curți și grădini inundate precum și pentru salvarea a două animale din localitățile Valea Mare, Boroșneu Mic și Dobârlău”, a transmis ISU Covasna.

Prăpăd într-un oraș din România, în urmă cu puțin timp. Puhoaiele de apă au inundat străzile și subsolurile de bloc, iar bucățile de gheață au distrus acoperișuri

Dezastru și în Brașov, unde 11 localități au fost afectate de inundații. Totodată, ISU a îndepărtat arbori doborâți de vânt în zona centrală a municipiului Braşov şi în zona Pădurii Bogata, pe DN 13. Natura s-a dezlănțuit și în județul Alba, unde mai multe localități au fost afectate de grindină.

Cod portocaliu de ploi torenţiale, căderi de grindină şi vijelii, în 31 de judeţe, până duminică dimineaţă... Cod portocaliu de ploi abundente grindină şi vijelii în întreaga ţară, începând de la ora 13:00...
Ultimele știri