Antena Căutare

Meteo 1 noiembrie 2018. Cât scad joi temperaturile în România

Meteo din 1 noiembrie aduce o scădere a temperaturilor în România. Prognoza meteo anunță o răcire bruscă! Cât de mult scad temperaturile și cât de rece va fi vremea joi în România.

Meteo 1 noiembrie 2018. Cât scad joi  temperaturile în România
meteo romania 1 noiembrie

Meteo din 1 noiembrie aduce o scădere a temperaturilor în România. Prognoza meteo anunță o răcire bruscă! Cât de mult scad temperaturile și cât de rece va fi vremea joi în România.

Prognoza meteo pe 2 săptămâni 29 octombrie - 11 noiembrie

Meteo 1 noiembrie 2018 în România

Porivit vremea.ro, Joi cerul va fi variabil în toată țara, cu unele înnorări temporare doar în sud-vestul extrem, unde izolat va ploua slab. Deși temperaturile vor marca o ușoară scădere față de ziua precedentă, acestea încă vor rămâne cu mult peste normalul termic specific începutului de luna noiembrie. Vântul va sufla moderat în nordul Moldovei și slab, cel mult slab până la moderat în restul țării. Maximele termice vor urca la prânz până spre 20-25 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în Banat) si 18-23 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Meteo 1 noiembrie în București

Potrivit vremea ido, Vremea din 1 noiembrie din București se anună mai rece decât în ziua precedentă. Prognoza meteo aduce temperaturi în scădere și cer înnorat. Frigul va pune încet, dar sigur stăpânire pe București. Temperaturile maxime vor atinge 18°C, cu patru mai mici decât în ziua de miercuri, 31 octombrie. Temperaturile minime vor coborî până la 13°C. Sunt șanse de precipitații, însă nu va ploua. Vântul se va înteți, va sufla în rafale de 35 km/h pe timp de zi, iar noaptea vor avra loc rafale de 29 km/h.

Meteo 1 noiembrie la munte

Vremea la munte se menține încă caldă, temperaturile maxime ating 23°C pe timp de zi, minima nopții aduce 12°C. Vântul va atinge 4 km/h dinspre SE și va sufla în rafale de rafale de 28 km/h, iar la miezul nopții, vântul va sufla mai intens. Prognoza meteo anunță că nu sunt condiții de ploaie la munte. Temperaturile vor continua să scadă treptat, ajungând la valorile normale ale lunii noiembrie.

Alertă METEO! Cod GALBEN EXTINS, în următoarele ore! Județele afectate... Avertisment fără precedent al specialiștilor: „Ce a fost azi în ROMÂNIA, nu s-a mai întâmplat de 60 DE ANI! ”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x