Antena Căutare

Meteo 10 ianuarie. Vremea se încălzește dar nu scăpăm de precipitațiile abundente

Meteo 10 ianuarie. Potrivit meteorologilor, Romania va fi traversata zilele acestea de un ciclon mediteranean polar. Scapam de ger dar precipitatiile abundente se vor extinde in toata tara.

Meteo 10 ianuarie. Potrivit meteorologilor, România va fi traversată zilele acestea de un ciclon mediteranean polar. Scăpăm de ger dar precipitațiile abundente se vor extinde în toată țara.

Miercuri, potrivit vremea.ro, va ninge pe arii extinse în jumătatea vestică a țării, însă nu se vor înregistra cantități importante de apă. După orele prânzului precipitații mixte își vor face apariția și în sud și est, cu precizarea că în sud-estul extrem se vor semnala mai ales ploi. Izolat în Muntenia și Oltenia se vor depune până la 4-6 centimetri de zăpadă. Vântul va suflă moderat spre tare în sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între -3 și 2 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 0-5 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -2…3 grade în Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în extremitatea sudică a regiunii.

ANM anunță ger puternic. Prognoză meteo 8 - 14 ianuarie

Meteo 10 ianuarie. ANM anunță ninsori abundente

Potrivit adevarul.ro, chiar dacă nu se va mai semnala gerul din ultimele zile, vântul va sufla moderat spre tare în sud-est şi cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Prin urmare, maximele vor fi încadrate între -3 şi 2 grade Celsius în Transilvania, Maramureş, Banat şi Crişana, şi cel mult cinci grade Celsius în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea, urmând ca de joi, temperaturile să înceapă să crească, transmit meteorologii. Ninsorile vor continua şi joi, când se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare în majoritatea regiunilor ţării, dar care spre prânz se vor retrage din jumătatea de sud a României. Va continua să ningă, potrivit meteorologilor, în special în zona Moldovei, unde se vor depune chiar şi 10 centimetri de zăpadă, iar vântul va fi slab până la moderat.

Meteo 9 ianuarie. Prognoza meteo anunță ger cumplit! Află unde va ninge... Vremea în București 9 ianuarie. Se întorc ninsorile în Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x