Antena Căutare

Meteo 18 septembrie: vremea se răcește în toată țara. Ce temperaturi vom avea

Meteo 18 septembrie: ce temperaturi vom avea. Vremea continuă să se răcească în toată România. Un val de aer polar a cuprin țara. Află prognoza meteo pentru București.

Meteo 18 septembrie: ce temperaturi vom avea. Vremea continuă să se răcească în toată România. Un val de aer polar a cuprin țara. Află prognoza meteo pentru București.

Potrivit vremea.ro, miercuri(18 septembrie) procesul de răcire a vremii va continua în nordul țării, însă aerul rece va ajunge și în regiunile sudice. Unele ploi slabe și trecătoare vor cădea local îndeosebi în prima parte a zilei în Banat, nordul Olteniei și în zona Carpaților Meridionali.
Vântul va sufla moderat spre tare în nordul teritoriului și slab până la moderat, cel mult moderat în sud și sud-est.
Vremea 18 septembrie. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 16 și 21 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 21-26 de grade în Oltenia, 23-28 de grade în Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în Lunca Dunării) și 18-23 de grade în Moldova.

Vremea în București va fi mohorâtă, cu cer înnorat și temperaturi maxime, pe timpul zilei, de cel mult 27 de garde. Vântul va sufla moderat, dar nu vor exista preciptații. Pe timpul nopții temperaturile scad simțitor, până la minim 10 grade.

Citește și: Un val de aer polar lovește România! Vremea se răcește începând de azi

ANM, vremea săptămâna 16.09.2019 – 23.09.2019

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval în jumătatea nordică a teritoriului, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în nordul țării și în general deficitar în regiunile extracarpatice, mai ales în zonele sudvestice. În rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Citește și: Vreme schimbătoare în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo până pe 29 septembrie

Prima ninsoare ar putea cădea în doar câteva zile! Vremea se răcește drastic în următoarea perioadă... Alertă meteo! Două județe se află sub cod galben de vreme severă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x