Căutare Live

Alertă meteo! Va fi depășit pragul critic, într-o zonă a țării! La cât vor ajunge temperaturile maxime și unde sunt anunțate PLOI

Meteorologii au anunțat vreme capricioasă în toată țara, cu temperatura maximă ce va ajunge până la 34 de grade Celsiu și cu ploi însoțite de tunete, fulgere și grindină. în mai multe zone ale țării. 

Meteorologii au anunțat vreme capricioasă în toată țara, cu temperatura maximă ce va ajunge până la 34 de grade Celsiu și cu ploi însoțite de tunete, fulgere și grindină. în mai multe zone ale țării.

Prin sudul extrem, sunt așteptate temperaturi foatrte mari – 36, poate chiar 37 de grade Celsius.

În sudul și sud-estul țării vremea va fi caldă, cu același discomfort termic sporit, cu până la 36 de garde Celsius.

Ploile vor veni în special după-amiaza și seara, în Ardeal, nordul Moldovei și în zonele de deal și de munte. Prin Meridionali și zona Orientalilor, cantitățile de apă vor fi considerabvile.

În București, maximazilei va fi de 34-35 de grade Celsius, cu un discomfort termic sporit, umiditatea depășind pragul critic. Această temperatură se va menține și în următoarele două zile.

Mai multe detalii despre vremea de astăzi și cea din următoarele zile sunt disponibile în clipul de mai sus din Observator.

Nouă avertizare emisă de ANM. Va fi un weekend de foc: 38 de grade resimțite în aer, în aproape toată țara... Cât mai ţine vara în România şi în ce zone vine cel mai repede toamna! Județele ce vor fi lovite de ploi puternice în ur...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri