Antena Căutare

Meteo 28 martie. Vremea se schimbă radical. Sunt anunțate -10 garde Celsius

Meteo 28 martie 2019. Vremea se anunta deosebit de rece in special in zona montana. Sunt anuntate temperaturi de pana la -10 grade Celsius. Citeste prognoza meteo completa si afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Meteo 28 martie 2019. Vremea se anunță deosebit de rece în special în zona montană. Sunt anunțate temperaturi de până la -10 grade Celsius. Citește prognoza meteo completă și află cum va fi vremea în București.

Vremea de Joi aduce un cer mai mult senin în majoritatea zonelor țării, iar precipitațiile se vor mai semnala doar cu totul izolat la munte, unde va ninge slab. Vântul va sufla moderat în sud-estul teritoriului și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte zone. Maximele termice se vor încadra între 5-10 grade în Transilvania și Maramureș, 10-15 grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în Dealurile de Vest) și 8-13 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Nopțile și diminețile vor fi în continuare reci, iar datorită degajării cerului de nori, temperaturile vor coborî sub pragul înghețului pe spații extinse în centrul, estul și nordul teritoriului, urmând ca în depresiunile din estul Transilvaniei minimele termice să se apropie chiar și de pragul gerului, respectiv -10 grade Celsius.

Și la munte cerul va fi însorit. Temperaturile maixme și minime ale zieli de joi se vor încadra între 9°C și -3°C. Vântul va sufla cu 5 km/h dinspre NV pe timpul zilei și cu 4 km/h dinspre V pe timpul nopții. Temperaturile sunt în scădere la munte, în ziua de vineri, urmând să mai crească cu două-trei grade la în weekend. De pe 1 aprilie, la munte sunt anunțate ploi abundente.

Vremea în București. Meteo 28 martie

La București, vremea va fi însorită, cu temperaturi ce se încadrează între 11°C și 2°C. Totuși, valorile termice în Capitală sunt în scădere față de ziua precedentă. Vântul va sufla slab și moderat, cu 5 km/h dinspre NE și în rafale de 24 km/h. Cerul va fi parțial noros pe timpul nopții. Vineri, temperaturile mai cresc cu un grad pe timpul zilei, dar mai scad cu un grad pe timpul nopții. Weekendul aduce temperaturi mai ridicate în București, dar nu scăpăm de vânt.

Citește și: Prognoza meteo pe 2 săptămâni. Vreme rea în intervalul 25 martie- 7 aprilie

Vremea în București 28 martie. Prognoza meteo anunță valori termice în scădere... Vremea în București 28 martie 2019. Temperaturi în scădere. Vremea în weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x