Antena Căutare

Meteo 29 septembrie. Cum va fi vremea sâmbătă în România

Meteo 29 septembrie aduce temeperaturi in scadere in toata Romania.

Meteo 29 septembrie. Cum va fi vremea sâmbătă în România
meteo 29 septembrie 2018

Meteo din 29 septembrie se anunță instabilă, cu ploi și temperaturi în scădere, în România. Vremea va fi în schimbare de sâmbătă.

Potrivir vremea.ro, în weekend vremea va fi schimbătoare, sâmbătă fiind așteptate unele precipitații slabe sub formă de ploaie local în estul țării, iar duminică cerul se va degaja din nou în toate regiunile. Temperaturile vor fi plăcute sâmbătă, cu maxime de până la 20-25 de grade Celsius la nivel național, în timp ce duminică se așteaptă o ușoară răcire pe partea estică, temperaturile la nivelul întregii țări urmând să fie încadrate în general între 17 și 22 de grade, cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei și în nordul Moldovei, iar cele mai ridicate în sudul Banatului și al Olteniei.

Citește și prognoza meteo ANM pentru luna octombrie

Meteo București 29 septembrie

Potrivit vremea ido, Vremea din 29 septembrie la București aduce temperaturi în scădere față de ziua precedentă. Ploile ușoare își pot face apariția, iar vântul va sufla moderat. Cerul va fi parțial înnorat, iar maximele și minimele termice se vor încadra între 23°C și 10°C. Vântul va sufla moderat cu 15 şi 25 km/h. Duminică vremea se va răci considerabil, temperaturile nu vor depăși 19 grade Celsius.

Meteo 29 septembrie. Temperaturi la munte

Vremea la munte va fi ploioasă și rece, cu temperaturi maxime și minime ce se încadrează între 18°C și 4°C. Vântu va sufla slab, iar cantitatea de precipitații va atinge 2 l/m². Duminică ploile se opresc, dar temperaturile mai scad cu încă trei grade.

Meteo 29 septembrie 2018. Vremea la mare

Vremea la mare va fi relativ caldă la mare, fără modificări mari în ce privește valorile termice, care în acest weekend se vor situa în jurul a 21 de grade Celsius. Nu sunt anunțate ploi, iar vântul va sufla moderat. Duminică și luni vor fi două zile ploioase la mare.

Vremea 29 septembrie. Prognoza meteo anunță ploi și temperaturi în scădere... ULTIMĂ ORĂ! Meteorologii au prelungi avertizarea de tip COD GALBEN! Care sunt județele în care se strică vremea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x