Antena Căutare

Meteo 4 septembrie 2018. Ce anunță prognoza meteo pentru marți

Meteo din 4 septembrie aduce vreme instabilă în România. Pognoza meteo ANM indică temperaturi ridicate, dar și cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină în anumite regiuni ale țării.

Meteo 4 septembrie 2018. Ce anunță prognoza meteo pentru marți
meteo 4 septembrie

Meteo din 4 septembrie aduce vreme instabilă în România. Pognoza meteo ANM indică temperaturi ridicate, dar și cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină în anumite regiuni ale țării.

Prognoza meteo în următoarele 2 săptămâni

Prognoza meteo pentru săptămâna 3 – 9 septembrie

Potrivit vremea.ro, marți vremea va continuă să fie deosebit de caldă mai ales în sudul țării, în timp ce în vest, centru și nord temperaturile vor scădea ușor și se vor menține condițiile pentru producerea unor averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice, în mod local. Vântul va suflă slab în aproape toată țara, cel mult slab până la moderat în Moldova. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 26 și 30 de grade în Transilvania și Maramureș, 24-28 de grade în Banat și Crișana, 28-33 de grade în Oltenia (cu cele mai ridicate valori așteptate în partea estică a regiunii), 30-35 de grade în Muntenia și 28-33 de grade în Dobrogea și Moldova.

Meteo România 4 septembrie 2018

De alfel, vremea se va schimba din septembrie în România. Dacă ziua vom avea parte de călduri toride în anumite regiuni, peste limita climaologică a perioadei, iată că, de-acum înainte vom avea parte și de temperaturi mai scăzute pe timpul nopții, așadar, diferențele se vor simți numaidecât!

În ce privește vremea din 4 septembrie 2018, ANM a emis cod galben valabil până pe 04 septembrie, ora 23:00: fenomene vizate: perioade cu instabilitate atmosferică accentuată;

În intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în Banat, Crișana și local în Oltenia și vestul Transilvaniei. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 40...50 l/mp.

În celelalte regiuni, cu precădere în zonele de munte, astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse și în intervale scurte de timp. Vezi cum va fi vremea din 4 septembrie în București și la munte.

Vremea 4 septembrie. Prognoza meteo- caniculă, vijelii și grindină... Alertă METEO de fenomene extreme! Meteorologii au anunțat COD PORTOCALIU...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x