Căutare Live

Meteo 6 aprilie 2019. Vremea se va răci în România! Vânt puternic

Meteo 6 aprilie 2019. Vremea România anunță temperaturi în scădere la București și la munte, iar de duminică noapte sunt anunțate ploi. Vremea la mare, temperaturi Constanta.

vremea 6 aprilie 2019

Meteo 6 aprilie 2019. Vremea în România anunță temperaturi în ușoară scădere la București și la munte, și vânt. Duminică noapte sunt anunțate ploi la munte. Cum va fi vremea la mare.

Vremea de sâmbătă va aduce un cerul va fi variabil în cea mai mare parte a țării, unele ploi slabe izolate fiind așteptate să cadă numai în Banat și în Crișana, iar spre seară și în zonă Luncii Dunării. Vântul va sufla moderat spre tare în sudul și estul țării și slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 21 de grade în Transilvania și Maramureș, 19-24 de grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în Dealurile de Vest, și 14-19 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Vremea de Paște 2019 și de Florii. Ce anunță prognoza meteo aprilie 2019

Vremea București 6 aprilie 2019

Prognoza meteo anunță un cer parțial noros, cu valori termice în ușoară scădere față de ziua de vineri. Temperaturile se vor încadra între 16°C și 6°C: cerul se va menține înnorat și pe parcursul nopții. Vântul va sufla cu 19 km/h dinspre E, în rafale de 42 km/h, iar șansele de precipitații sunt de 40%. Temperaturile cresc ușor duminică, iar de luni sunt anunțate ploi.

Vremea la munte 6 aprilie 2019

Și la munte temperaturile mai scad cu două grade. Valorile termice se vor încadra între 16°C și 5°C. Vântul suflă cu putere, în rafale de 41 km/h pe timpul zilei, iar pe timpul nopții - rafale de 38 km/h. Duminică și luni sunt anunțate ploi, iar temperaturile se mențin la aceleași valori.

Vremea Constanța, 6 aprilie 2019

Temperaturile mai cresc la mare, vremea va fi însorită. Valorile termice se vor încadra între 13°C și 8°C. Rafelele de vânt ating 33 km/h. Șansele de precipitații sunt scăzute.

Vremea se schimbă radical. Prognoza meteo de weekend, în București și în țară: Ploi și furtuni... Vremea 8 aprilie 2019. Prognoza meteo anunță ploi! Vremea în București și în țară...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri