Antena Căutare

Meteo 6 octombrie. Cum va fi vremea sâmbătă în România

Meteo 6 octombrie. Vremea de sâmbătă din 6 octombrie aduce vreme frumoasă în România. Prognoza meteo anunță temperaturi mari în toate regiunile țării. 

Meteo 6 octombrie. Cum va fi vremea sâmbătă în România
meteo 6 octombrie

Meteo 6 octombrie. Vremea de sâmbătă din 6 octombrie aduce vreme frumoasă în România. Prognoza meteo anunță temperaturi mari în toate regiunile țării.

Potrivit vremea.ro, în acest weekend vremea va fi frumoasă și caldă în toată țara, doar în vestul teritoriului în a două parte a zilei de duminică urmând să existe condiții pentru producerea unor ploi slabe, în mod local. Temperaturile maxime se vor situa în general între 20 și 27 de grade Celsius la nivelul întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cele mai ridicate în Banat.

Meteo 6 octombrie în București 2018

Potrivit vremea ido Vremea din 6 octombrie se anunță deosebit de frumoasă în București. Temperaturile se vor situa între 21°C și 8°C. Vântul va sufla slab, iar cerul se menține în mare parte senin. Șansele de precipitații sunt minime, iar vremea se va menține deosebit de frumoasă pe tot parcursul săptămânii viitoare. Așadar, dacă vă întrebați când vine iarna... răspunsul e că aceasta nu ne va deranja curând! Află cum va fi vremea în prima săptămână din luna noiembrie.

Meteo 6 octombrie la munte și la mare

Vremea la munte și la mare din 6 octombrie aduce vreme frumoasă și cer senin, detalii perfecte pentru un weekend ca reușit. Temperaturile maxime la munte se vor încadra între 20°C și 5°C, zero șanse să plouă, iar vremea se va menține la fel de plăcută pe întregul parcurs al săptămânii viitoare. La mare, valorile termice se încadrează între 19 și 12 grade Celsius. Săptămâna viitoare va fi cald la mare.

Vremea 6 octombrie. Prognoza meteo cu temperaturi mari! Când vine iarna... Se anunță temperaturi NEOBIȘNUITE în România în acest weekend! Ce valori vor indica termometrele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x