Antena Căutare

Meteo august 2019. Vremea: caniculă, ploi și instabilitate atmosfecrică

Meteorologii nu vin cu vesti bune pentru cei care si-au programat concedii in luna august, vremea va avea episoade de instabilitate, ploi dar si canicula. Prognoza meteo pentru luna august 2019.

Meteorologii nu vin cu vești bune pentru cei care și-au programat concedii în luna august, vremea va avea episoade de instabilitate, ploi dar și caniculă. Prognoza meteo pentru luna august 2019.

Vremea pe o lună. Prognoza meteo pentru luna august 2019, pe săptămâni.

Vremea 29 iulie - 5 august. Prognoza meteo pe o lună

În prima săptămână a lunii august valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi peste normalul acestei perioade. Va poua cel mai mult în regiunile intracarpatice și la munte, dar și în sud-estul țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Vremea 5 - 12 august. Prognoza meteo pe o lună

Temperaturile maxime scad. Potrivit ANM, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări, dar mai ales în nord-vestul teritoriului. În același timp trebuie să ne așteptăm la cantități de precipitații însemnate e în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în restul țării vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Citește și: Vremea 29 iulie- 11 august 2019. Prognoza meteo România pe 14 zile: scad temperaturile!

Vremea 12 - 19 august. Meteo pe o lună

În această săptămână temperaturile cresc ușor și ajung în jurul celor normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor. Cu toate acestea, nu scăpăm de ploi. Local în regiunile centrale și estice, iar în restul țării va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

Vrenea 19 - 26 august. Meteo pe o lună

Prognoza meteo pentru sfârșitul lunii august anunță temperaturi specifice pentru această perioadă, ușor caniculare în unele regiuni. În acealași timp norii se mai risipesc, iar cantitățile de precipitații vor fi specifice acestui interval.

Cum va fi vremea la mare și la munte. Prognoza meteo 31 iulie-11 august... Informare meteorologică de instabilitate atmosferică, până joi seară. În zeci de judeţe va fi cod galben...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x