Antena Căutare

Zăpezi și ger extrem săptămâna asta! Prognoza meteo 10-16 decembrie

Ninsori, ger extrem, temperaturi de -12 grade săptămâna asta! Prognoza meteo pentru 10-16 decembrie anunță vreme deosebit de rece. Frigul pune iar stăpânire pe România.

Zăpezi și ger extrem săptămâna asta! Prognoza meteo 10-16 decembrie Galerie
meteo

Ninsori, ger extrem, temperaturi de -12 grade săptămâna asta! Prognoza meteo pentru 10-16 decembrie anunță vreme deosebit de rece. Frigul pune iar stăpânire pe România.

Potrivit meteorologilor, începutul săptămânii viitoare aduce o vreme închisă în majoritatea zonelor țării, dinspre vestul Europei urmând să fim abordați de o serie de fronturi atmosferice succesive. Temperaturile se vor situa ușor peste normele climatologice ale perioadei, dinspre Oceanul Atlantic urmând să fie advectat un aer mai cald. Precipitațiile vor fi importante cantitativ, doar în Maramureș urmând să se estrângă până la 10-15 mm. La munte la altitudini mai mari de 1500 de metri va ninge viscolit și se va depune un strat subțire de zăpada, cu precădere în masivele din vestul țării.

Prognoza meteo ANM săptămîna 10-16 decembrie

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țării. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi în general excedentare, iar excedentul va fi mai pronunțat local în regiunile sudice și în zonele montane din sud-vestul țării.

La București, vremea de săptămâna viitoare va fi deosebit de rece, cu episoade de ninsori și ploi înghețate. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 5 grade la amiază și - grade Celsius pe timpul nopții. Cea mai friguroasă zi la București va fi joi 13 decembrie.

La munte, frigul va fi extrem pe toată parcursul săptămâna. Ninsorile vor începe încă de luni dimineața. Temepraturile maxime și minime se vor încadra între 3 grade Celsius și - 12 Celsius.

Vremea va fi deosebit de rece pe parcursul întregii săptămâni.

Vremea 10 decembrie. Prognoza meteo anunță ninsori și burniță înghețată... Cod galben de ceață, depuneri de gheață în 19 județe. Ce anunță meteorologii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x