Antena Căutare

Peste 150 de apeluri la 112. Fenomele meteorologice au distrus 15 acoperișuri din Mehedinți

Peste 150 de apeluri la numărul de urgențe 112 au fost înregistrate în urma manifestărilor meteorologice. Duminica seara, județul Mehedinți, a fost sub cod roșu și portocaliu de furtună.

Peste 150 de apeluri la numărul de urgențe 112 au fost înregistrate în urma manifestărilor meteorologice. Duminica seara, județul Mehedinți, a fost sub cod roșu și portocaliu de furtună.

"Ca urmare a manifestărilor fenomenelor meteorologice cod roşu şi portocaliu, în dispeceratul ISU Mehedinţi au fost înregistrate peste 150 de apeluri prin SNUAU 112. Efecte au fost înregistrate în zece localităţi (...), cele mai multe intervenţii fiind în municipiul Drobeta Turnu Severin, unde pompierii din cadrului Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au acţionat, încă de aseară (duminică seara n.r.), pentru înlăturarea mai multor acoperişuri sau elemente de acoperiş - 28 la număr, doborâte de vântul puternic, dar şi pentru îndepărtarea a 11 copaci căzuţi peste case, autoturisme, stâlpi electrici sau pe carosabil", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU "Drobeta" al judeţului Mehedinţi, Ramona Nistor.

Luni dimineața, pompierii militari și cei ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Drobeta Turnu Severin au interveni pentru înlăturarea a 15 acoperișuri și elemente de construcție și îndepărtarea a opt copaci prăbușiți pe raza municipiului.

Vremea pe o lună. ANM, prognoza meteo 8 iulie - 5 august 2019... Prognoza meteo pe două săptămâni. Vremea se răceşte, se încălzeşte şi iar se răceşte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x