Antena Căutare

ANM a actualizat prognoza: Vremea rea cuprinde toată ţara, iar ninsorile revin în forță de miercuri

Conform prognozei actualizată de Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), în noaptea de marţi spre miercuri, masa de aer rece din nordul Europei va coborî peste ţara noastră şi va aduce ger năprasnic. Astfel, de miercuri răcirea va fi semnificativă, cu temperaturi chiar sub normalul perioadei.

Conform prognozei actualizată de Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), în noaptea de marţi spre miercuri, masa de aer rece din nordul Europei va coborî peste ţara noastră şi va aduce ger năprasnic. Astfel, de miercuri răcirea va fi semnificativă, cu temperaturi chiar sub normalul perioadei, anunță meteorologii.

Vremea va fi în general închisă, şi temporar se vor semnala precipitaţii, local predominant sub formă de ploaie în Banat şi Crişana, mixte în Maramureş, Transilvania şi Muntenia şi izolat în Oltenia, iar în Dobrogea vor fi doar sub formă de ploaie.

ANM a actualizat estimările meteorologice până la începutul lunii ianuarie 2019. Dacă acum vremea este rece și precipitațiile sub formă de lapovită si ninsoare își vor face apariția în cea mai mare parte a țării, în perioada Crăciunului şi de Revelion valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

Vremea 11 decembrie. Prognoza meteo anunță ninsori la București și viscol la munte... Prognoza meteo pe o lună. Cum va fi vremea în următoarea perioadă și când vin ninsorile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x