Căutare Live

Prognoză meteo 1 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Duminică, 1 noiembrie 2020, vremea se va alinia valorilor normale pentru această dată. Luna noiembrie va fi plină de surprize. În prima decadă păstrează caracteristici ale sezonului de toamnă, însă spre sfârşitul lunii, vor apărea lapoviţa şi ninsoarea, se arată în caracterizarea climatică a acestei luni, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Prognoză meteo 1 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Valorile termice vor marca o scădere considerabilă faţă de luna octombrie, în timp ce precipitaţiile vor fi în uşoară creştere. În majoritatea regiunilor, cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei, când pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe.

„În nopţile senine, frigul este adesea pătrunzător, iar bruma şi îngheţul la sol sunt fenomene des întâlnite. Masele de aer umed şi cele reci continentale ce se deplasează dinspre Câmpia Rusă se întâlnesc adesea deasupra ţării noastre astfel că vremea se menţine închisă şi umedă zile de-a rândul. În aceste condiţii şi valorile termice marchează o scădere considerabilă faţă de luna octombrie”, precizează specialiştii ANM.

În Capitală, vremea va fi caracterizată de valori termice apropiate de cele normale, în medie cu maxime de 14...17 grade şi minime de 5...8 grade.

O scădere treptată a temperaturii aerului va determina valori medii de 14...16 grade în orele amiezilor şi 6...7 grade spre sfârşitul nopţilor, începând cu 1 noiembrie 2020.

Prognoză meteo 31 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Meteo din bătrâni pentru luna noiembrie. Cum arată prognoza făcută de Mihai Voropchievici...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri