Antena Căutare

Prognoza meteo 1 octombrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vineri, 1 octombrie 2021, vremea se va menține răcoroasă în aproape toate regiunile, iar temperaturile vor fi scăzute pentru această perioadă a anului.

o-hartă-pe-drapelul-româniei-care-are-nori-soare-și-fulg-de-zăpadă
Vineri, 1 octombrie 2021, vremea se va menține răcoroasă în aproape toate regiunile, iar temperaturile vor fi scăzute pentru această perioadă a anului. | Profimedia

Prima zi din octombrie va fi mai rece decât în mod caracteristic acestei perioade din an, cu valori termice nocturne chiar în scădere față de zilele anteriore, în cea mai mare parte a țării. Cerul se va menține variabil în aproape toate regiunile, cu unele înnorări și precipitații în nord-vest și sud-est.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări de scurtă durată în Carpații Meridionali și pe litoral, unde vom avea parte și de averse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 - 21 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 9 - 10 grade pe litoral și -2 grade Celsius în Carpații Orientali. Pe spații mici își va face apariția bruma, în special în depresiuni, iar izolat se va forma ceață.

Prognoză meteo 1 octombrie 2021, București

Vremea se va menține rece și în București, mai ales noaptea și dimineața, când temperaturile vor fi mult prea scăzute pentru această perioadă a anului. Cerul se va menține variabil, cu înnorări temporar accentuate pe parcursul zilei.

Citește și: Prognoza meteo până la jumătatea lui octombrie. Cum va fi vremea în a doua lună de toamnă și când se răcește considerabil

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări de scurtă durată în cea de-a doua parte a zilei. Temperaturile maxime se vor situa între 17 - 18 grade Celsius, iar cele minime vor atinge 5 - 7 grade Celsius, ușor mai scăzute în zona periferică.

Prognoză meteo 1 octombrie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de vineri, 1 octombrie 2021, din principalele orașe ale țării:

Oradea – 17°C

Timișoara – 20°C

Baia Mare – 17°C

Craiova – 17°C

Sibiu – 17°C

București – 18°C

Constanța – 15°C

Galați – 16°C

Brașov – 16°C

Miercurea Ciuc – 15°C

Iași – 17°C

Cluj-Napoca – 18°C

Suceava – 15°C

Vremea la munte, 1 octombrie 2021

Tmperaturile sunt într-o continuă scădere, iar vremea va fi răcoroasă în mod special dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și precipitații pe alocuri în Munții Apuseni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la altitudinile înalte. Pe arii restrânse se va produce brumă, iar pe văi și în depresiuni izolat se va forma ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 - 18 grade Celsius, în timp ce valorile minime vor atinge -2 - 8 grade Celsius. Se vor înregistra 7 grade Celsius în Ceahlău Toaca, 8 grade Celsius Sinaia, 10 grade Celsius în Păltiniș și 13 grade Celsius în Stâna de Vale.

Vremea la mare, 1 octombrie 2021

Vremea la mare se va menșine rece. Vom avea parte de intensificări ale vântului pe tot parcursul zilei și de ploi de scurtă durată. Cerul se va menține mai mult noros pe parcursul zilei, iar noaptea norii se vor mai risipi.

Temperaturile maxime se vor situa între 14 - 17 grade Celsius, în timp ce minimele vor atinge 7 - 11 grade Celsius. Se vor înregistra 17 grade Celsius în Mamaia, 16 grade Celsius în Costinești, Vama Veche și Neptun.

Prognoza meteo 30 septembrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo pentru luna octombrie 2021. Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni și cât vor scădea temperaturile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x