Antena Căutare

Prognoza meteo 14 - 20 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM

Săptămâna 14 – 20 decembrie, cea din întâmpinarea Crăciunului, aduce temperaturi blânde și precipitații mixte.

meteo
Prognoza meteo 14 - 20 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM | profimedia

Meteorologii anunță precipitații abundente în zonele extracarpatice, în special în sud-vest.

Vremea în Maramureș

În Maramureș, pentru săptămâna 14 – 20 decembrie, se anunță o scădere a temperaturilor. Media temperaturilor maxime se va situa între 3 și 4 grade Celsius, valori normale pentru această perioadă. Pe timpul nopții se vor înregistra temperaturi negative, între -3 și -2 grade Celsius.

Vremea în Oltenia

În Oltenia, meteorologii anunță o răcire treptată. Între 17 și 20 decembrie, temperaturile ce se vor înregistra se vor apropia de normalul perioadei. Valorile maxime prognozate se vor situa între 4 și 5 grade Celsius, în timp ce minimele ce se vor înregistra nu vor scădea sub -3...-2 grade Celsius.

Vremea în Banat

Bănățenii se vor bucura de precipitații sub formă de ninsoare în această săptămână. Meteorologii anunță și în această zonă o răcire treptată către finalul săptămânii când temperaturile maxime vor atinge valorile normale pentru sfârșitul lunii decembrie.

Între 16 – 20 decembrie, temperaturiile maxime înregistrate pe timpul zilei se vor situa între 4 și 5 grade Celsius. Pe timpul nopții, valorile termice vor fi pozitive până pe 17 decembrie, între 2 și 4 grade Celsius, urmând ca spre sfârșitul săptămânii să ajungă la valori negative, de -1 și -2 grade Celsius.

Vremea în Crișana

Meteorologii anunță o răcire treptată a vremii și în Crișana. Pe timpul zilei, maximele înregistrate vor atinge 4 – 5 grade Celsius, iar pe timpul nopții temperaturile nu vor depăși 4 grade Celsius, cu tendința de răcire spre sfârșitul săptămânii, când noaptea vom avea temperaturi de -2 grade Celsius.

Vremea în Transilvania

Pentru Transilvania, în săptămâna 14 – 20 desembrie se anunță valori termice normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime din această săptămână nu vor depăși 2-3 grade Celsius, iar cele minime se vor situa între -5 și -3 grade Celsius.

Vremea în Moldova

În Moldova, meteorologii anunță că între 17 și 20 decembrie se va produce o răcire treptată, iar valorile termice se vor apropia de cele normale pentru data din calendar. Astfel, se vor înregistra maxime de 2 grade Celsius, iar minimele vor fi de -3...-1 grad Celsius.

Vremea în Muntenia

Muntenia va trece, de asemenea, printr-un proces de răcire treptat în această săptămână, timp în care regimul termic se va apropia de normalul perioadei în care ne aflăm. Maximele ce se vor înregistra vor fi cuprinse între 4 – 5 grade Celsius, iar minimele vor atinge -2 grade Celsius.

Vremea în Doborgea

În Dobrogea, spre sfârșitul săptămânii 14 – 20 decembrie, meteorologii anunță că regimul termic se va apropia de normalul acestei perioade. Valoarea medie a temperaturilor maxime va fi de 4 grade, iar temperaturile minime se vor situa între 0 și 2 grade Celsius.

În capitală, în această săptămână, media temperaturilor maxime va atinge 7 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime înregistrate se vor situa în jurul valorii de -2...-1 grad Celsius.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x