Antena Căutare

Prognoza meteo 2 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Dacă temperaturile se mențin la valori mai ridicate decât normalul perioadei, vremea va fi ploioasă în unele zone din țară.

Prognoza meteo 2 ianuarie 2021
Cum e vremea în Capitală și la munte | Antena 1

Cerul va fi noros în cea mai mare parte a zilei în vestul, centrul și nordul țării, iar local se vor înregistra precipitații, dar cantitățile de apă nu vor depăși 10 l/mp.

La munte se vor înregistra precipitații mixte. Dacă în zona Munților Apuseni și în jumătatea de nord va ploua, la altitudini mari va ninge sau va apărea lapovița.

În restul țării cerul va fi variabil, cu nori în jumătatea de sud-est, unde se vor înregistra și averse. Vântul își va face și el simțită prezența și va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munta sau pe litoral.

Temperaturile vor fi cuprinse între 0 și 9 grade, cu mult peste normalul perioadei.

În Capitală vremea este în continuare frumoasă, iar cerul va fi predominant însorit. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar minima va ajunge până la 2 grade.

Duminică, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obişnuit la începutul lunii ianuarie. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 14 grade, iar cele minime, mai ridicate decât în nopţile precedente, vor fi cuprinse între 2 şi 9 grade.

Prognoza meteo 1 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo 3 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x