Antena Căutare

Prognoza meteo 22-28 decembrie. Ce temperaturi vom avea de Crăciun

Prognoza meteo 22-28 decembrie. ANM anuntat de ce temperaturi vom avea parte de Craciun. Sunt asteptate precipitații mixte, insotite de intensificari ale vantului.

Prognoza meteo 22-28 decembrie. ANM anunțat de ce temperaturi vom avea parte de Crăciun. Sunt așteptate precipitații mixte, însoțite de intensificări ale vântului.

De sărbători, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale ale intervalului local în sud-vestul țării și în general apropiate de cele specifice perioadei în rest.

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în jumătatea de sud a țării, iar în rest va fi în general excedentar, excedent ce va fi mai accentuat în regiunile nordice și centrale.

ANM prognoza meteo pe o lună. Vremea 24 decembrie - 21 ianuarie

Temperaturi 22-28 decembrie. Vremea Crăciun 2018

Vremea mai caldă de la începutul perioadei va intra într-un proces de răcire treptată, devenind normală din punct de vedere termic, în cea mai mare parte a ţării.

Temperatura medie diurnă a aerului se va încadra între -4...8°C în primele zile, abaterile termice pozitive fiind de 1...5°C și -6...2°C în restul intervalului, limite apropiate de mediile climatologice.

Temperatura maximă a aerului va fi cuprinsă între -3...11°C, pe aproape întreg teritoriul.

Temperatura minimă a aerului se va situa între -8...6°C în toată ţara, cele mai scăzute valori fiind posibile în zonele depresionare, producându-se îngheț la sol. Se prognozează precipitaţii mixte (ploaie, lapoviţă şi ninsoare), acestea fiind însoţite de intensificări temporare ale vântului, în majoritatea regiunilor.

Conținutul de umiditate din sol va prezenta valori scăzute (secetă pedologică moderată) și deosebit de scăzute (secetă pedologică puternică), local în sud-estul, sudul, estul, centrul și izolat în vestul teritoriului agricol.

ANM alertă meteo. Vremea se strică iar! COD GALBEN de viscol și ninsoare... Meteorologul de serviciu a detaliat prognoza ANM! Val de aer cald, de sâmbătă, în toată țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x