Antena Căutare

Prognoza Meteo, 25 aprilie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Duminică, 25 aprilie 2021, vremea va fi una mult prea răcoroasă pentru luna aprilie, iar temperaturile se vor menține scăzute în acest final de weekend.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei
Duminică, 25 aprilie 2021, vremea va fi una mult prea răcoroasă pentru luna aprilie, iar temperaturile se vor menține scăzute în acest final de weekend | Profimedia

În această duminică temperaturile vor fi unelele mici pentru această perioadă a anului. Vântula va sufla slab și moderat, iar maximele termice se vor situa între 10 grade Celsius Maramureș și 20 de grade Celsius în sudul Olteniei, dar și în sud-vestul Munteniei.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că pe 25 aprilie 2021 cerul se va menține parțial înnorat în nordul și estul țării, iar soarele își va face apariția din când în când. Temperaturile minime se vor încadra între -2 și 8 grade Celsius, iar frigul se va face simțit mai mul în zona Carpaților Orientali.

Nu sunt șanse prea mari de precipitații, mai puțin în zonele montane, unde este posibil să apară la altitudini mari precipitații mixte și intensificări ale vântului cu rafalele ce vor depăși 60 - 70 km/h.

Prognoză meteo 25 aprilie 2021 București

Duminică, vremea se va menține frumoasă și cu soare în București, șansele de precipitații sunt reduse, iar cerul va fi variabil. Vântul va sufla lab și moderat, iar termometrele vor indica până la 18 grade Celsius.

Temperaturile minime se situa între 6-7 grade Celsius, însă acest final de weekend aduce cu el câteva raze de soare.

Prognoză meteo 25 aprilie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de duminică din principalele orașe ale țării:

Oradea – 17°C

Timișoara – 18°C

Baia Mare – 13°C

Craiova – 18°C

Sibiu – 16°C

București – 18°C

Constanța – 13°C

Galați – 17°C

Brașov – 14°C

Miercurea Ciuc – 13°C

Iași – 17°C

Cluj-Napoca – 15°C

Suceava – 14°C

Vremea la munte

Duminică vremea la munte se va menține rece pentru această perioadă a anului, temperaturile scăzute nu vor lipsi din peisaj, iar cerul va fi innorat. După-amiază vor apărea și cantități reduse de precipitații, iar la altitudini peste 1500 m aceste vor fi mixte.

Vântula va sufla slab și moderat, însă va avea intensificări zonele înalte, iar în Carpaților Orientali vor predomina ninsorile.

Vremea la mare

Și la mare vremea o să fie una răcoroasă, vântul va sufla slab și moderat, iar cerul se va menține înnorat, însă din când în când își va face apariția și soarele.

Există 10% șanse de precipitații, iar temperaturile maxime se vor situa în jurul de 13-16 grade Celsius, în timp ce minimele se vor încadra între 4 - 7 grade Celsius.

Prognoza Meteo, 24 aprilie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo pentru perioada 26 aprilie - 9 mai. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x