Antena Căutare

Prognoza meteo 4 septembrie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Sâmbătă, 4 septembrie 2021, vremea se menține răcoroasă în cea mai mare parte a țării, însă temperaturile vor crește treptat în cursul zilei.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei
Sâmbătă, 4 septembrie 2021, vremea se menține răcoroasă în cea mai mare parte a țării, însă temperaturile vor crește treptat în cursul zilei. | Profimedia

Vremea va continua să fie răcoroasă, în mod special dimineața, însă după-amiază temperaturile încep să se apropie de cele normale pentru această perioadă a anului. Vom avea parte de un cer mai mult înnorat în cea mai mare parte a zilei, însă ne vom bucura și de câteva momente cu soare.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în nord-est şi la munte, iar spre sfârşitul intervalului în sud-estul ţării. Se vor înregistra și precipitații de scurtă durată, în mod special în partea de munte și centrul României. Se vor semnala și momente cu ceață dimineața și seara, în centrul țării.

Temperaturile maxime se vor încadra între 21 - 28 de grade Celsius, însă în Transilvania se vor înregistra 19 grade Celsius. Temperaturile minime vor atinge 5 - 16 grade Celsius, iar acestea se vor resimți pe timpul nopții.

Prognoză meteo 4 septembrie 2021, București

În noaptea de vineri spre sâmbătă vremea se menține răcoroasă, vântul va sufla slab spre moderat și cerul va fi mai mult senin. În dimineața de 4 septembrie 2021, temperaturile vor fi scăzute, însă acestea se vor crește mai mult față de zilele precedente.

Citește și: Cum va fi vremea la început de septembrie. Ce anunță meteorologii pentru prima parte a toamnei

Cerul se va menține variabil, cu unele înnorări spre seară, iar șansele de precipitații sunt reduse. Vântul va sufla slab spre moderat în cursul zilei și temperaturile maxime se vor situa între 26 - 27 de grade Celsius, în timp ce minimele vor atinge 12 - 13 grade Celsius.

Prognoză meteo 4 septembrie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime din principalele orașe ale țării:

Oradea – 25°C

Timișoara – 25°C

Baia Mare – 22°C

Craiova – 27°C

Sibiu – 22°C

București – 26°C

Constanța – 24°C

Galați – 26°C

Brașov – 21°C

Miercurea Ciuc – 20°C

Iași – 23°C

Cluj-Napoca – 22°C

Suceava – 23°C

Vremea la munte, 4 septembrie 2021

La munte vom avea parte de vreme rece dimineața și seara, dar și de un cer înnorat în cea de-a doua parte a zilei. Vor exista și precipitații de scurtă durată în Carpaţii Orientali, iar vântul va avea unele intensificări la altitudini mai mari. Izolat, dimineaţa şi noaptea pe văi şi în depresiuni va fi ceaţă.

Temperaturile maxime se vor situa între 19 - 24 de grade Celsius, în timp ce minimele vor atinge 4 - 12 grade Celsius. Se vor întregistra 10 grade Celsius în Ceahlău Toaca, 15 grade Celsius în Sinaia și Păltiniș, iar 17 grade Celsius în Stâna de Vale.

Vremea la mare, 4 septembrie 2021

Sâmbătă vom avea parte pe litoral de o vreme mai frumoasă față de ziua precedentă. Temperaturile vor crește, iar cerul va fi senin în cea mai mare parte a zilei. Șansele de precipitații sunt scăzute și vântul va sufla slab spre moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 - 24 de grade Celsius, iar cele minime vor fi de 16 - 18 grade Celsius. Temperatura apei mării va fi de 20 - 22 de grade Celsius. Se vor înregistra 23 de grade Celsius în Mamaia, Costinești, Vama Veche și Neptun.

Prognoza meteo 5 septembrie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x