Antena Căutare

Prognoza meteo 9 septembrie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Joi, 9 septembrie 2021, vremea se menține răcoroasă de dimineață, însă după-amiază vom avea parte de temperaturi mai ridicate.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei Galerie
Joi, 9 septembrie 2021, vremea se menține răcoroasă de dimineață, însă după-amiază vom avea parte de temperaturi mai ridicate. | Profimedia

Joi, 9 septembrie 2021, temperaturile maxime se vor încadra între 20 - 26 de grade Celsius după amiază. Cerul se va menține variabil, cu unele înnorări în sudul, sud-estul țării și în zonele montane, unde va ploua izolat pe o perioadă scurtă de timp.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral, pe crestele Carpaților Meridionali și prin sudul Banatului.

Prognoză meteo 9 septembrie 2021, București

În Capitală vom avea o temperatură maximă de 25 de grade Celsius. Cerul se va menține variabil, dar ne așteaptă încă o nopate răcoroasă. Temperaturile minime se vor situa între 10 - 11 grade Celsius.

Citește și: Prognoza meteo pentru două săptămâni. În weekend revin temperaturile de vară, de la jumătatea lunii septembrie se răcește

Vântul va sufla slab și moderat, șansele de precipitații sunt reduse, iar soarele își va face apariția în prima parte a zilei. Mâine vremea se va încălzi puțin și vom avea 26 de grade Celsius, iar ziua de sâmbătă vine cu temperaturi ce vor atinge 28 de grade Celsius și cu un cer mai mult senin.

Prognoză meteo 9 septembrie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime din principalele orașe ale țării:

Oradea – 25°C

Timișoara – 26°C

Baia Mare – 26°C

Craiova – 24°C

Sibiu – 24°C

București – 25°C

Constanța – 22°C

Galați – 25°C

Brașov – 23°C

Miercurea Ciuc – 22°C

Iași – 24°C

Cluj-Napoca – 24°C

Suceava – 22°C

Vremea la munte, 9 septembrie 2021

La munte vremea se menține foarte rece dimineața și noaptea, însă pe parcursul zilei temperaturile vor mai crește. Temperaturile maxime vor fi curprinse între 20 - 14 grade Celsius, atmosfera va fi una liniștită, iar temperaturile minime vor atinge 4 - 6 grade Celsius.

Vom avea parte de un cer variabil, cu unele înnorări în cea de-a doua parte a zilei. Izolat vor exista șanse mici de precipitații de scurtă durată.

Vremea la mare, 9 septembrie 2021

Pe litoral vom avea parte de vreme în general frumoasă, dar este în continuare destul de răcoare pentru această perioadă a anului. Temperarueile maxime se vor încadra între 20 - 22 de garde Celsius în aer, cât și în apa mării.

Vântul va avea unele intensificări temporare, iar atmosfera se va resimți mai răcoroasă. Se vor înregistra 22 de grade Celsius în Mamaia, Costinești, Vama Veche și Neptun. Temperaturile minime se vor situa între 13 - 15 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru două săptămâni. În weekend revin temperaturile de vară, de la jumătatea lunii septembrie se răceșt... Prognoza meteo 11 septembrie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x