Antena Căutare

Prognoza meteo ANM. Cod galben de ploi și vânt în aproape toată țara. Care sunt zonele afectate

Astăzi, ANM anunță cod galben de ploi până la ora 12.00.

meteo
Prognoza meteo ANM. Cod galben de ploi și vânt în aproape toată țara. Care sunt zonele afectate

Codul galben vizează zona Moldovei, Olteniei, Transilvania, Muntenia și Maramureș, unde cantitățile de precipitații pot depăși pe secvențe scurte 25-35 litri pe metru pătrat. Vremea este în răcire comparativ cu ziua de ieri.

Astăzi, maximele nu vor depăși 23 – 25 de grade Celsius. Cel mai cald în această dimineță este la Constanța. Vremea rece va continua până joi. Mâine va fi în continuare mai rece. Maximele nu vor depăși 22 de grade Celsius, iar în depresiuni se vor înregistra 11 grade Celsius.

De vineri, vremea intră din nou într-un proces de încălzire. Este posibil ca sfârșitul de săptămână și începutul săptămânii viitoare să ne aducă din nou maxime de 29 de grade Celsius.

Până vineri, cantitățile d eprecipitații vor fi mai mari în jumătatea nordică a țării, cu 30 de litri pe metru pătrat. În zonele nordice, vântul va amplifica senzația de frig, acolo unde și valorile de temperatură vor fi mai mici decât în sudul extrem.

Toamna și-a intrat în drepturi și înregistrăm valori mai apropiate de normal. Din octombrie, vom mai avea temperaturi de vară, până la jumătatea lunii, când se vor înregistra temperaturi cu 4 grade peste normalul perioadei.

Prognoza meteo, 27 septembrie 2020. Ploi trecătoare și neînsemnate cantitativ... Prima ninsoare pe Transalpina. Imagini și după ce a nins la Bâlea Lac şi pe Vârfu Omu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x