Căutare Live

Prognoza meteo ANM. Cod galben de ploi și vânt în aproape toată țara. Care sunt zonele afectate

Astăzi, ANM anunță cod galben de ploi până la ora 12.00.

Prognoza meteo ANM. Cod galben de ploi și vânt în aproape toată țara. Care sunt zonele afectate

Codul galben vizează zona Moldovei, Olteniei, Transilvania, Muntenia și Maramureș, unde cantitățile de precipitații pot depăși pe secvențe scurte 25-35 litri pe metru pătrat. Vremea este în răcire comparativ cu ziua de ieri.

Astăzi, maximele nu vor depăși 23 – 25 de grade Celsius. Cel mai cald în această dimineță este la Constanța. Vremea rece va continua până joi. Mâine va fi în continuare mai rece. Maximele nu vor depăși 22 de grade Celsius, iar în depresiuni se vor înregistra 11 grade Celsius.

De vineri, vremea intră din nou într-un proces de încălzire. Este posibil ca sfârșitul de săptămână și începutul săptămânii viitoare să ne aducă din nou maxime de 29 de grade Celsius.

Până vineri, cantitățile d eprecipitații vor fi mai mari în jumătatea nordică a țării, cu 30 de litri pe metru pătrat. În zonele nordice, vântul va amplifica senzația de frig, acolo unde și valorile de temperatură vor fi mai mici decât în sudul extrem.

Toamna și-a intrat în drepturi și înregistrăm valori mai apropiate de normal. Din octombrie, vom mai avea temperaturi de vară, până la jumătatea lunii, când se vor înregistra temperaturi cu 4 grade peste normalul perioadei.

Prognoza meteo, 27 septembrie 2020. Ploi trecătoare și neînsemnate cantitativ... Prima ninsoare pe Transalpina. Imagini și după ce a nins la Bâlea Lac şi pe Vârfu Omu...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri