Antena Căutare

ANM: Toamnă caniculară în România. Cum va fi vremea la final de august și în prima săptămână din septembrie

Meteorologii au emis o prognoză meteo care include și prima săptămână din septembrie. Astfel potrivit ANM, toamna începe cu caniculă și cu temperaturi peste normalul perioadei.

ANM: Toamnă caniculară în România. Cum va fi vremea la final de august și în prima săptămână din septembrie
Cum va fi vremea la final de august și în prima săptămână din septembrie | meteoromania.ro

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunţat, marţi, prognoza pentru intervalul 10.08.2020 - 07.09.2020. Temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul perioadei în trei dintre săptămâni. Vor cădea şi precipitaţii, dar în unele zone vor fi în exces, în timp ce în altele vor fi insuficiente.

Cum va fi vremea în săptămâna 10 – 17 august

Potrivit meteorologilor, în săptămâna 10.08.2020 – 17.08.2020, valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, local în regiunile sudice, vestice şi nord-vestice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile nord-vestice şi centrale.

Cum va fi vremea în săptămâna 17 - 24 august

În săptămâna 17.08.2020 – 24.08.2020, temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

”Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi excedentare în extremitatea de vest a ţării, dar şi deficitare, local, în regiunile sudice, centrale şi nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă”, anunţă meteorologii.

Cum va fi vremea în săptămâna 24 – 31 august

Potrivit acestora, în săptămâna 24.08.2020 – 31.08.2020, temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, local în regiunile sudice şi estice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nordice, dar şi în general deficitar în cele sudice, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă.

Cum va fi vremea în prima săptămână din septembrie

În ultima săptămână a intervalului, 31.08.2020 – 07.09.2020, valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice acestei săptămâni.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi uşor deficitare în regiunule centrale şi sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Alertă meteo! Cod galben de ploi şi vijelii! 19 judeţe afectate, în următoarele ore... Alertă ANM: Cod Galben de vreme rea! Capitala este măturată de furtuni și rafale violente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x