Căutare Live

Prognoza meteo detaliată pentru următoarele 2 săptămâni. Cum va fi vremea până la finalul lunii februarie 2022

Meteorologii au făcut o estimare detaliată a evoluției temperaturilor și a precipitațiilor, până pe 20 februarie.

Metoerologii au anunțat cum va fi vemea până pe 20 februarie 2022

Shutterstock

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în fiecare regiune a țării până pe 20 februarie. Temperaturile vor fi mai calde decât normalul perioadei. În intervalul prognozat vor fi zile și cu 14 grade Celsius. De Valentine's Day sunt așteptate temperaturi maxime începânc cu 6 și până la 10 grade, potrivit meteoromania.ro.

Prognoza meteo până pe 20 februarie 2022

Meteorologii au anunțat precipitații frecvente în următoarea perioadă. Iată ce temperaturi maxime și cum va fi vremea până la finalul lui februarie.

Citește și: Prognoza meteo pentru luna februarie. Ce ne așteaptă în ultima lună de iarnă. Anunțul meteorologilor

Prognoza meteo până pe 20 februarie 2022 în BANAT

În Banat meteorologii anunță că media temperaturilor maxime va crește semnificativ, astfel că, în 10 februarie va atinge 12...13 grade. Va urma o răcorire a vremii, până în jurul datei de 14 februarie, când media maximelor termice va fi de 7...8 grade. Până pe 20 februarie se va încălzi din nou, temperaturile maxime urmând să atingă în medie aproximativ 10 grade.

„Minimele termice nu vor avea variații semnificative, iar media lor se va situa, în general, între -1 și 1 grad. Temporar vor fi precipitații moderate cantitativ la începutul intervalului de prognoză și din nou, în general slabe și pe arii relativ restrânse, aproape în fiecare zi, după data de 11 februarie”, au anunțat meteorologii.

Prognoza meteo până pe 20 februarie 2022 în CRIŞANA

Pentru Crișana, pe 8-9 februarie sunt așteptate temperaturi maxime de 5 grade, apoi sunt așteptate temperaturi medii de până la 12 grade începând cu 10 februarie. În cea de-a doua săptămână de prognoza tmperaturile medii vor fi de 9...10 grade.

„Media temperaturilor minime se va situa în jurul a -2 grade, exceptând intervalul 9-12 februarie, când va fi de 1...3 grade. Temporar vor fi precipitații aproape în fiecare zi, moderate cantiativ la începutul inervalului și în general slabe și pe arii mai restrânse în rest”, au anunțat meteorologii.

Prognoza meteo până pe 20 februarie 2022 în TRANSILVANIA

Pentru Transilvania metorologii anunță temperaturi maxime de 5 grade p 8-9 februarie, apoi de 9 grade în 10 și 11 februarie. „Va urma o răcorire, proces ce se va încheia la începutul celei de a doua săptămâni, când maximele termice vor atinge în medie 4...5 grade. În cea de a doua săptămână se va încălzi lent, iar la finalul intervalului de prognoză media temperaturilor maxime va atinge 7...8 grade. Minimele termice vor fi preponderent negative, iar media lor se va situa, în general, între -6 și -1 grad. Temporar vor fi precipitații aproape în fiecare zi, dar pe arii mai extinse și în general moderate cantitativ la începutul intervalului de prognoză”, au anunțat meteorologii.

Prognoza meteo până pe 20 februarie 2022 în MARAMUREŞ

În Maramureș media temperaturilor maxime va avea variații între 3 grade în data de 8 februarie și 8 grade, în cea mai caldă perioadă a intervalului, 10-11 februarie. „Minimele termice vor oscila în jurul pragului de îngheț în prima săptămână, iar în cea de a doua va fi mai rece, media acestora coborând până în jurul a -5...-4 grade, în intervalul 13...16 februarie. Temporar vor fi precipitații aproape în fiecare zi, mai însemnate cantitativ în prima”, au spus meteorologii.

Prognoza meteo până pe 20 februarie 2022 în MOLDOVA

În Moldova, în 10 și 11 februarie temperaturile maxime se vor situa în jurul a 11 grade. Apoi vremea se va răcori, iar maximele termice vor atinge în medie 4...5 grade. „În cea de a doua săptămână se va încălzi lent, iar la finalul intervalului de prognoză media temperaturilor maxime va atinge 7...8 grade. Media minimelor termice va fi în general negativă și se va situa între -4 și 1 grad. Temporar vor fi precipitații aproape în fiecare zi, pe arii mai extinse la începutul intervalului de prognoză”, au anunțat meteorologii.

Prognoza meteo până pe 20 februarie 2022 în DOBROGEA

Media maximelor termice va fi în scădere până la 6 grade pe 9 februarie, apoi va crește, astfel că în jurul datei de 11 februarie va fi de 12 grade. „Ulterior va scădea, spre 3...4 grade la începutul celei de a doua săptămâni, pentru ca în zilele care vor urma să crească din nou și să ajungă să atingă 8...9 grade în ultimele zile ale intervalului de prognoză. Probabilitatea de precipitații va fi mai mare în data de 7 februarie și după data de 12 februarie”, au precizat meteorologii.

Prognoza meteo până pe 20 februarie 2022 în MUNTENIA

Temperaturile se vor încălzi trpatat când pe 11 februarie maximele termice vor atinge în medie 14 grade. „Vor urma trei zile în care valorile termice vor scădea cu aproximativ 8...9 grade, ulterior se va încălzi, media maximelor ajungând la finalul intervalului de prognoză până la 9...11 grade. Media minimelor termice, pe întreaga regiune, va avea variații, în general, între -3 și 0 grade. Probabilitatea mai mare de precipitații va fi în prima zi și din nou după data de 12 februarie”, au anunțat meteorologii.

Prognoza meteo până pe 20 februarie 2022 în OLTENIA

Media temperaturilor maxime va atinge 14 grade pe 10 februarie, apoi se va răci accentuat, astfel că, în jurul datei de 14 februarie aceasta va fi de doar 4...6 grade. „În cea de-a doua săptămână se va încălzi din nou și, în ultima zi, media maximelor termice va urca până la 10 grade. Media minimelor termice nu va avea variații semnificative și se va situa, în general, între -3 și 0 grade. Probabilitatea mai mare de precipitații va fi în prima zi din interval și în perioada 13-16 februarie”, au anunțat meteorologii.

Alertă ANM! Cod Portocaliu de viscol și vreme severă în mai multe zone. Avertizare Infotrafic: Ninge abundent și se circ... Prognoza meteo 9 februarie 2022. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x