Antena Căutare

Prognoza meteo pentru această săptămână nu aduce veşti bune: Vremea o ia razna şi nou!

Meteorologii anunţă că vremea va fi în continuare răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în mai multe zone din ţară. Şi în Bucureşti, vremea va fi răcoroasă și va deveni instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și, mai ales după-amiaza și noaptea, se vor semnala averse și descărcări electrice. 

Meteorologii anunţă că vremea va fi în continuare răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în mai multe zone din ţară. Şi în Bucureşti, vremea va fi răcoroasă și va deveni instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și, mai ales după-amiaza și noaptea, se vor semnala averse și descărcări electrice.

LUNI: Vremea se va menține răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza, când vor fi ploi de scurtă durată și, posibil, descărcări electrice, local în nord-vestul teritoriului și în zonele de deal și munte și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade în Maramureş și 28 de grade în sudul Munteniei, cu cele mai ridicate valori în Muntenia, iar cele minime se vor situa, în general, între 8 și 18 grade.

BUCUREŞTI Vremea se va menține răcoroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 12...14 grade.

MARŢI: Vremea va fi în continuare răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în regiunile sudice și în zonele de deal și de munte, unde local vor fi averse și descărcări electrice. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala izolat, mai ales în regiunile vestice și centrale. Pe arii restrânse, cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sud-estul țării și, de scurtă durată, asociat ploilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în Maramureş și 28 de grade în sudul Moldovei şi în nord-estul Munteniei, cu cele mai ridicate valori în estul țării, iar cele minime se vor situa, în general, între 11 și 19 grade.

BUCUREŞTI Vremea va fi răcoroasă și va deveni instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și, mai ales după-amiaza și noaptea, se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 14...15 grade.

MIERCURI: Vremea va fi instabilă și rece în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări accentuate și vor fi averse și, izolat, posibil, descărcări electrice, în majoritatea regiunilor. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în est și sud, precum și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 19 grade.

BUCUREŞTI Vremea va fi instabilă și rece. Cerul va avea înnorări accentuate și va ploua temporar, mai ales în cursul zilei, când și vântul va avea unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade, iar cea minimă de 15...16 grade.

JOI: Vremea se va menține instabilă. În cea mai mare parte a țării, cerul va avea înnorări accentuate și, temporar, mai ales în cursul zilei, vor fi averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperaturile maxime, în creștere față de ziua precedentă, dar încă sub normele perioadei, se vor încadra între 22 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 11 și 19 grade.

BUCUREŞTI Vremea se va menține instabilă și răcoroasă. Cerul va avea înnorări accentuate mai ales în cursul zilei și, temporar, va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în creștere față de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 15...16 grade. De vineri până duminică vremea se va menține răcoroasă. Local și temporar va ploua în toate regiunile, mai ales în primele zile ale intervalului.

Prognoza meteo săptămâna 25 iunie -1 iulie. Cum va fi vremea săptămâna viitoare, luni - duminică... VREMEA până în septembrie 2018: Secetă, caniculă, furtuni. Vezi cum arată prognoza meteo când pleci în concediu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x