Antena Căutare

România e AMENINȚATĂ! Ne confruntăm CU CEL MAI MARE PERICOL din ultimii ani!

Nu scăpăm de ploile torenţiale. Cele mai mari furtuni din ultimii ani au făcut pagube serioase în mare parte din ţară, iar codul galben a fost prelungit până astăzi.

Localitatea Fărcaşa din Neamţ a fost crunt lovită. O ploaie care nu a durat mai mult de două ore a lăsat dezastru în urma ei. Şuvoaiele acumulate pe versanţi au luat-o la vale, măturând totul în cale.

Autorităţile au fost în alertă toată noaptea trecută, pentru a se asigura că în satele izolate oamenii sunt în siguranţă.

Nimic nu a scăpat din calea puhoaielor. Au acoperit drumuri şi culturi agricole şi au inundat casele oamenilor.

Judeţul Botoşani s-a aflat, în doar o zi şi jumătate, sub incidenţa a opt avertizări de cod portocaliu şi patru atenţionări cod galben de ploi şi inundaţii.

Căderile de pietre provocate de torenţi au blocat traficul pe Drumul Naţional 57 din Caraş-Severin, între Oraviţa şi Moldova Nouă.

Ploaia torenţială a făcut ravagii şi în Harghita. Cantităţile de precipitaţii căzute se apropie de valorile din 2005, când s-au înregistrat 100 de litri pe metrul pătrat.

Meteorologii spun că sunt cele mai grave inundaţii din ultimii cinci ani.

Aseară, furtuna a provocat pagube şi în Capitală. Un copac s-a rupt şi a căzut peste două maşini.

Meteorologii au emis un nou cod portocaliu de ploi abundente pentru centrul, nordul şi nord-estul ţării, valabil până diseară, la ora 23. Alerte de inundaţii vin şi din partea hidrologilor, în vigoare până pe 1 iulie.

Prognoza METEO pentru weekend nu arată deloc bine. A fost emis COD PORTOCALIU de ploi în aproape toată ţara. Ce se întâm... Anunț ÎNFIORĂTOR al specialiștilor făcut CHIAR ACUM: Cod ROȘU în România. Se întâmplă în URMĂTOARELE ORE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x