Antena Căutare

România, sub alertă meteo Cod galben de fenomene periculoase! Ce se întâmplă cu vremea

România, sub alertă meteo Cod galben de fenomene periculoase!Ce se intampla cu vremea

România, sub alertă meteo Cod galben de fenomene periculoase! Ce se întâmplă cu vremea
alerta cod galben

România, sub alertă meteo Cod galben de fenomene periculoase! Ce se întâmplă cu vremea.

ANM a extins codul galben de fenomene meteo periculoase până la ora 13.00, în mai multe județe. Fenomenele vizate sunt ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 și depuneri îngheţate.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această dimineaţă, noi atenţionări nowcasting Cod galben de fenomene periculoase în mai multe judeţe.

ANM Cod galben, valabil până la ora 13:00

In zona : Județul Gorj;
Județul Dolj: Craiova, Filiași, Segarcea, Podari, Leu, Celaru, Mârșani, Argetoaia, Brădești, Melinești, Șimnicu de Sus, Bucovăț, Ișalnița, Calopăr, Braloștița, Pielești, Bratovoești, Cerăt, Breasta, Castranova, Vârvoru de Jos, Dioști, Goiești, Teasc, Coșoveni, Drănic, Lipovu, Malu Mare, Robănești, Murgași, Teslui, Țuglui, Coțofenii din Dos, Drăgotești, Apele Vii, Rojiște, Cernătești, Scăești, Vela, Sopot, Almăj, Terpezița, Bulzești, Brabova, Fărcaș, Mischii, Predești, Perișor, Sălcuța, Întorsura, Ghindeni, Ghercești, Coțofenii din Față, Cârcea, Pleșoi, Seaca de Pădure, Radovan, Secu, Gogoșu;

Se vor semnala : ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m
Fenomene asociate : depuneri îngheţate

Vremea rea a închis multe școli din România, în mai multe județe. Aproximativ 30 de școli rămân închise și astăzi în Timiș, în contextul în care reprezentanții E-Distribuţie Banat au anunțat că localități din acest județ și din județele Caraş- Severin, Arad şi Hunedoara nu au curent electric de trei zile, din cauza vremii.

Vremea. Prognoza meteo pentru miercuri, 19 decembrie

Potrivit vremea.ro, miercuri vremea se va ameliora că aspect în cea mai mare parte a țării, numai dimineață urmând să mai cadă câteva ninsori slabe și fulguieli local în Muntenia și în Oltenia. Vântul va suflă moderat spre tare în sud-est și slab în celelalte regiuni ale țării. Temperaturile maxime vor fi situate în general între -3 și 2 grade în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -5…0 grade Celsius în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în nordul extrem al regiunii.

Meteo 19 decembrie. ANM extinde avertizările de vreme rea... Este jale în țară! Cod galben extins! Zonele în care vremea o ia razna, în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x