Antena Căutare

Vremea o ia razna! După valul de ninsori și ger, meteorologii anunță temperaturi ANORMALE pentru această perioadă. Câte grade vom avea, în următoarele zile

Meteorologii au anunțat creșteri de temperatură în vestul țării, în zonele de deal, chiar și pe la munte. Finalul de săptămână aduce temperaturi pozitive.

Meteorologii au anunțat creșteri de temperatură în vestul țării, în zonele de deal, chiar și pe la munte. Finalul de săptămână aduce temperaturi pozitive.

Avem o creștere a valorilor termice. Astăzi, se va resimți prin vestul țării, de asemenea, în zonele deluroase. Sâmbătă și duminică vor crește temperaturile în toate regiunile țării.

Valu de aer cald ce va pătrunde peste România va face ca duminică să avem parte de temperaturi nefirești pentru această perioadă.

Valorile termice vor fi cuprinse, vineri, între -3 și 7 grade. Meteorologii spun că în zonele mai joase vor fi în continuare înnorări și ceață care nu va persista pe parcursul zilei.

Mai multe informații despre cum va fi vremea în următoarele zile, în materialul video de mai jos:

ANM alertă meteo. COD GALBEN de vreme severă. Cum va fi vremea astăzi... Cum va fi vremea de Crăciun. Surprize mari anunțate de meteorologi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x