Antena Căutare

Sunt anunțate ploi în acest weekend, în aproape toată țara! Unde va ploua și unde va fi cel mai frig

Sunt anunțate ploi în acest weekend, în România, iar temperaturile vor fi mai scăzute decât cele normale în această perioadă, deși vor rămâne pozitive.

Sunt anunțate ploi în acest weekend, în România, iar temperaturile vor fi mai scăzute decât cele normale în această perioadă, deși vor rămâne pozitive.

Frecvența mai mare a ploilor va fi pe parcursul zilei de astăzi în regiunile vestice și sud-vestice, mâine în partea de sud și sud-est, iar duminică în aproape toate regiunile, mai puțin în cele nord-vestice.

„Vorbim și de ploi ce au caracter de averse, ceea ce înseamnă că pot cumuli cantități mai însemnate de apă, în intervale scurte de timp”, a explicat meteorologul Alina Șerban.

Până luni dimineață, sunt zone în care se vor acumula cantități însemnate de apă, de 30 – 40 litri pe metrul pătrat, cel mai probabil în partea de sud-vest și de sud a teritoriului.

Se vor înregistra temperaturi mai scăzute decât în mod normal la această dată, în toate regiunile.

Temperaturile maxime se vor situa între 10 și cel mult 17 grade Celsius în aproape toată țara, urmând să fie mai scăzute chiar în jumătatea nordică a Moldovei, unde se vor înregistra valori de 8 – 9 grade Celsius.

Temperaturile minime vor fi pozitive, pentru că cerul va fi mai mult acoperit de nori.

Vântul va avea ușoare intensificări, în mod deosebit pe partea de sud-est și de est a teritoriului, dar și pe crestele montane.

Mai multe detalii despre vremea în acest weekend, în clipul de mai sus.

Vremea în București de Florii. Ce anunță prognoza meteo specială ANM... Vremea în weekend 13-14 aprilie 2019. Ploi puternice în București și în țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x