Antena Căutare

Vară cu fenomene extreme și temperaturi record! Anunțul făcut de specialiști

Vești nu tocmai bune din partea specialiștilor, care susțin că românii s-ar putea confrunta în această vara cu fenomene meteo extreme!

Vară cu fenomene extreme și temperaturi record! Anunțul făcut de specialiști Galerie
Ce anunță meteorologii pentru această vară

Anul acesta ne-am putea confrunta cu temperaturi mai mari decât cele obişnuite pentru această vară, a spus Bogdan Antonescu, expert în fenomene meteo extreme.

VARA CU FENOMENE METEO EXTREME

Potrivit acestuia, românii ar trebui să se aștepte la temperaturi record și acest lucru ar putea cauza intensificarea anumitor fenomene extreme.

citește și: Când vine vara în România? ANM a venit cu vești nu tocmai plăcute: "vremea va fi mai rece decât este normal"

Astfel, potrivit specialistului în fenomene extreme, apariția unor prognoze severe nu ar trebui să mai surprindă românii. Mai mult decât atăt, furtunile din aceste zile sunt normale pentru această perioadă, când se încheie primăvara şi vine vara.

Vară cu fenomene extreme și temperaturi record! Anunțul făcut de specialiști

Ce anunță meteorologii pentru această vară

Ce anunță meteorologii pentru această vară

"În această perioadă ar trebui să ne aşteptam la fenomene meteo extreme: grindină, vijelii, vânt, poate şi tornade. Trecerea de la primăvară la vară duce la o instabilitate atmosferică asociată cu furtuni ce pot conduce la fenomene extreme.

Ne putem aştepta la astfel de fenomene şi în zilele următoare, sunt relativ obişnuite pentru lunile mai şi iunie, mai ales dacă vorbim de grindină şi tornade", a mai spus Bogdan Antonescu, pentru cei de la Antena 3.

Alertă meteo: Pericol de tornade în România! Vremea se schimbă radical. Ce anunță meteorologii... Avertizare meteo: Vijelii și grindină în București! Vremea se schimbă radical! Ce anunță meteorologii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x