Antena Căutare

Vin alte trei zile de ger şi ninsori! Temperaturile scad la minus 15 grade

Vin alte trei zile de ger şi ninsori. La noapte plouă. Dimineaţă, atenţie la polei. De mâine seară trebuie să ne pregătim din nou de zăpadă. Cel mai frig va fi joi, vineri şi sâmbătă. Când temperaturile scad la minus 15 grade.

Vin alte trei zile de ger şi ninsori. La noapte plouă. Dimineaţă, atenţie la polei. De mâine seară trebuie să ne pregătim din nou de zăpadă. Cel mai frig va fi joi, vineri şi sâmbătă. Când temperaturile scad la minus 15 grade.

Iarna e abia la început. Meteorologii anunţă ger în acest weekend. Până atunci, avem un val de ploi, polei şi încă un val de ninsori.

"Vorbim de intensificări ale vântului cu rafale de peste 70-75 de kilometri pe oră. Aerul rece, cumva, ne va mai da bătăi de cap în noaptea de joi spre vineri şi vineri spre sâmbătă până spre -10 şi poate chiar mai coborâte decât atât în zona Moldovei şi în zona de este a Transilvaniei", anunţă Alina Șerban, meteorolog ANM.

Frigul vine cu răcelile de sezon. Aşa că, în următoarele zile, e bine să ne protejăm cu haine potrivite. Mai ales după ce temperaturile au scăzut brusc, iar organismul se resimte.

Medicii recomandă metoda cepei. Mai exact, mai multe haine şi mai subţiri. Dacă mergem cu maşina şi reglăm temperatura cum vrem noi, este suficient să fim îmbrăcaţi în acest fel. Dacă mergem cu metroul sau cu autobuzul, o vestă şi o eşarfă în plus sunt tot ce ne trebuie. Însă, dacă trebuie să stăm mai mult afară, ar fi bine să adăugm o geacă şi o pereche de mănuşi.

Am făcut o hartă a temperaturilor. Spre exemplu, în casă e cald. Nu trebuie să ne înfofolim. Într-un magazin sunt peste 20 de grade. De obicei, într-un autobuz, 18. Afară, cum a fost azi în Bucureşti, un grad, iar temperatura normală a corpului este de 36 de grade. Mai multe straturi de haine ne ajută să ne adaptăm locurilor diferite în care ajungem într-o singură zi.

În acest fel, nu ne îmbolnăvim. Şi ne putem bucura de orice vreme, chiar şi în anotimpul rece.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Meteo 21 noiembrie 2018. Ger și ninsori în toată țara... Vremea București, prognoza specială ANM. Ninsori și ger miercuri, 21 noiembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x