Antena Căutare

Vine potopul în weekend! Prognoza METEO pentru zilele următoare nu arată deloc bine: furtuni şi descărcări electrice

În weekend, ANM anunță vreme urâtă în aproape toată țară. Doar în Dobrogea nu va ploua, dar va fi înnorat. 

În weekend, ANM anunță vreme urâtă în aproape toată țară. Doar în Dobrogea nu va ploua, dar va fi înnorat.

Potrivit vremea.ro, în weekend vremea va continuă să fie instabilă în cea mai mare parte a țării, pe spații relativ extinse urmând să se producă averse de ploaie moderate cantitativ, ce vor fi însoțite și de descărcări electrice.

Din punct de vedere termic vremea va fi ușor mai rece în majoritatea zonelor în comparație cu normalul climatologic al începutului de luna iunie, temperaturile maxime urmând să fie situate în general între 22 și 27 de grade Celsius la nivelul întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cele mai ridicate în estul Luncii Dunării.

În București, vor fi 31 de grade Celsius sâmbătă, dar va fi mai mult înnorat, vor fi averse și descărcări electrice. Duminică se mai răcește în Capitală, vor fi 28 de grade Celsius, cer temporar noros, descărcări electrice, averse.

În Constanța, sâmbătă vor fi 26 de grade Celsius și un cer variabil, iar duminică va fi parțial noros și aceeași temperatură maximă. Aceeași situație și-n Sulina: sâmbătă, cer variabil, maximă de 26 de grade, duminică, parțial noros și 25 de grade Celsius.

În Craiova, maxima zilei de sâmbătă este de 27 de grade Celsius, va fi înnorat și vor fi averse cu descărcări electrice. Duminică, va fi aceeași instabilitate atmosferică, cu 24 de grade Celsius.

În Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, maxima va fi de 28 de grade, cerul va fi noros, vor fi averse cu descărcări electrice. Temperatura maximă scade la 25 de grade Celsius.

Și în Sibiu va fi cer temporar noros, averse, descărcări electrice, maximă de 26 de grade Celsius sâmbătă. Aceeași situație și-n Cluj Napoca, la fel și-n Timișoara. În Sibiu vor fi 24 de grade Celsius duminică și-n Cluj Napoca 25, iar instabilitatea atmosferică se va menține. În Timișoara va fi cer variabil duminică și maximă de 30 de grade Celsius.

Cer noros, averse, descărcări electrice vor fi și-n Botoșani sâmbătă, cu maxima de 24 de grade Celsius, în Iași- 28 de grade Celsius. În Botoșani, temperatura crește la 26 de grade Celsius, iar în Iași rămâne 28 și duminică. Va continua să fie cer noros, cu furtuni.

Meteorologii, pregătiți de COD ROȘU? Ploile torențiale fac din nou prăpăd în țară... VREMEA 7 IULIE. În plină lună a lui Cuptor, prognoza meteo e dată peste cap!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x